Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar, herhangi bir üye ödeme yapacağı zaman Paypal seçeneğini işaretlediği zaman EK te ki 403 hatası geliyor, Hosting firması kendisinden kaynaklanan bir sorun olmadığını belirtti. Nerden kaynaklanıyor olabilir? Prestashop 1.6 kullanıyorum
Saygılar
Merhaba arkadaşlar, ödeme ekranına geçişte order?step=3 sayfasında resimde görünen yazıları nasıl değiştirebilirim? Ayrıca Paypal pay with your card yazısını nasıl değiştirebilirim?
Saygılar
Cvp:İletişim Formu Mesaj iletildi diyor ancak göndermi
Konu ile ilgili cevabınız için teşekkürler. Sorunu şimdilik şu şekilde çözdüm. Sunucuya bağlı çalışan kendi ismimin uzantısını taşıyan bir mail adresi tanımladım ve iletilen mesajları hemen aldım.
Teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar
Prestashop son sürümünü kullanıyorum. İletişim Formunu doldurup gönderince mesajınız iletildi ibaresi çıkıyor, ancak mail tarafıma gelmiyor. Hem gmail adresimi hemde yahoo adresimi denedim yine de mesaj gelmiyor.
yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar