Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

akaya556 kullanıcısının son içeriği

1. A

SUNCU HATASI

Cvp: SUNCU HATASI TÜM PRESTA EMEK HARCAYAN DOSLSARA SELAM OLSUN ELLERİNİZE SAGLIK TEŞEKKÜRLER YARDIMLAR İÇİN 1,4 KURDUM VE HARİKA ÇALIŞIYO TABİ BEN BİRAZ ACEMİ OLDUGUM İÇİN MUTLAKA TEKNİK EKSİKLER VARDIR BENİM İÇİB SÜPERT TEKRAR EMEGİ GECENLERE TEŞEKKÜR EDERİM
  2. A

SUNCU HATASI

Cvp: SUNCU HATASI SLM ADMİN ŞİMDİ BİRDE DOSYALARI HOSTDA OKUMA YAZMA İZNİ VERİP DENİCEM TEŞEKKÜR EDERİM BİL V
  3. A

SUNCU HATASI

ARKADAŞLAR SUNUCU SORUNU ALIYORUM 1,4 DE HTTP 500 HATASI ALIYORUM NEDEN OLUR YARDIMCI OLUN LÜTFEN
  4. A

SLM

1,4 DE SORUN YASIYORUM Bİ YARDIM LÜTFEN KURUYORUM SU HATAYI ALIYORUM NEDEN YAPABİLİR ?Web sitesine bakım yapılıyor. ?Web sitesinde programlama hatası var SAYGILAR
  5. A

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 slm 1,4 kurdum ama ekrana şu hatayı alıyorum ?Web sitesine bakım yapılıyor. ?Web sitesinde programlama hatası var
  6. A

slm presta 1,3,1 ve 1,4,7 kuruyorum sayfa ha

?Web sitesine bakım yapılıyor. ?Web sitesinde programlama hatası var bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz
  7. A

slm ürün ekleme sorunu

Cvp: slm ürün ekleme sorunu TEŞEKKÜR EDERİM EFENDİM HEMEN BAKICAM
  8. A

slm ürün ekleme sorunu

Cvp: slm ürün ekleme sorunu SLM EFENDİM ÖNCELİKLE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM KATEGORİ YADA ÜRÜN EKLEDİGİM BAZEN EKLİYORUM AMA GENELLİKLE ŞU HATAYI VERİYO Service Unavailable
  9. A

slm ürün ekleme sorunu

Cvp: slm ürün ekleme sorunu slm aldıgım hata ürün ekledigimde kayıt dedidigimde hata veriyor
  10. A

slm ürün ekleme sorunu Service Unavailable

Cvp: slm ürün ekleme sorunu Service Unavailable HENÜZ YAPAMADIM YAPTIGIMDA SİZE HATIRLATIP BURDAN BİLGİ VERCEM
  11. A

Cvp: slm ürün ekleme sorunu Service Unavailable EVET KAYDET DİYİNCE HATA VERİYOR
  12. A

SLM VARMIDIR EFENDİM BİR CEVAP ÜRÜN EKLEME SORUNU YAŞIYORUM
  13. A

slm ürün ekleme sorunu

SLM ARKDAŞLAR BENİM BİR SIKINTIMVAR DAHA YARDIMCI OLACAK VARMIDIR ÜRÜN EKLEME SIRASINDA SİSTEM GİDİYO VE ÜRÜN EKLEME KATEGORİ İŞLEMEME MÜSADE ETMİYO
  14. A

slm

arkdaşlar bır sıkıntım var yardım lütfen kurulum yaparken bi hata yaptım veri tabanı seçiniz hatasını alıyorum nerden d üzeltebilirim varmı yardıcı alacak şimdiden teşekkür
  15. A

SLM ARKADALAR SIKINTIM VAR PRESTA KURDUM AMA

Cvp: SLM ARKADALAR SIKINTIM VAR PRESTA KURDUM AMA teşk ederim
Üst Alt