Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

aknur kullanıcısının son içeriği

1. A

index kurmayla ilgili sorunum var

Cvp: index kurmayla ilgili sorunum var Mereba iyi sabahlar akşamki için kusura bakmayın net çalışmadı halada çalışmıyor artık duzelene kadar böyle devam eder genede tesekur ediyorum ilgilendiğiniz icin
  2. A

Cvp: index kurmayla ilgili sorunum var mereba iyi aksamlar dediginiz sekilde yaptim gene olmadi malesef baska turlu nasil yapabilirim
  3. A

Cvp: index kurmayla ilgili sorunum var Çok tesekur ediyorum kardesim detaylı bilgi verdiginiz için yüreğinize sağlı yaptıktan sonra tekrar donucem sonuc ne oldu diye daha fazla rahatsız etmeyim sizi görüşmek dileğiyle
  4. A

Cvp: index kurmayla ilgili sorunum var htaccess SetEnv PHP_VER 5 SetEnv REGISTER_GLOBALS 0 <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteRule ^api/?(.*)$ /PrestaShop/webservice/dispatcher.php?url=$1 [QSA,L] </IfModule> ErrorDocument 404 /PrestaShop/404.php bunlar var url yanina deaktifmi...
  5. A

Cvp: index kurmayla ilgili sorunum var htaccess SetEnv PHP_VER 5 SetEnv REGISTER_GLOBALS 0 <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteRule ^api/?(.*)$ /PrestaShop/webservice/dispatcher.php?url=$1 [QSA,L] </IfModule> ErrorDocument 404 /PrestaShop/404.php bunlar var
  6. A

Cvp: index kurmayla ilgili sorunum var evet suan baktim htaccess kullaniyor htaccess bunu silimmi yoksa nasil dunzeleyim kusura bakmayin sizlride rahatsiz ediyorum ama
  7. A

Cvp: index kurmayla ilgili sorunum var suan prestashop dosyalarin icinde index html yok sadece index php var bunu nasil aktracam peki
  8. A

meraba hayirli aksamlar benim prestashop 1.4.4 modullu tasarim var ftp de index olarak direk siteye gecis yapamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim sadece intro yapim link vererek gecis yapabiliyorum ben site linkine tikladiginda direk siteye girilmesini istiorum ftp de hepsinide denedim...
Üst Alt