Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

apemia kullanıcısının son içeriği

1. A

kaliteli hizmet istiyoruMMMM !!! :(

www.zayiflatiriz.biz müşterim ödemesini yapıyor bankaya bakıyoruz hiç bişi yok :angry: Cevirim Disi Kredi Karti v2.0 Ofline kredi karti odemesi kabul eder, kullanıyorum, Banka Havalesi v0.4 Banka havalesi ile ödeme kabul et var ama hiç gözükmüyor bile ödeme de :ohmy: :ohmy...
  2. A

kaliteli hizmet istiyoruMMMM !!! :(

www.zayiflatiriz.biz müşterim ödemesini yapıyor bankaya bakıyoruz hiç bişi yok :angry: Cevirim Disi Kredi Karti v2.0 Ofline kredi karti odemesi kabul eder, kullanıyorum, Banka Havalesi v0.4 Banka havalesi ile ödeme kabul et var ama hiç gözükmüyor bile ödeme de :ohmy: :ohmy...
  3. A

Alisverisimiz.Com Teması

Cvp:Alisverisimiz.Com Teması linki tazele teşekkür edicem sana kanka :P
  4. A

flower 2 temasını nasıl kuracağım lütfen yardım :S

Cvp:flower 2 temasını nasıl kuracağım lütfen yardım :S cevaplayacak yokmu:silly:
  5. A

tek eksiğiniz

arkadaşlar herşey çok güzel harika ama tüm modülleri scripte ekleyip te onu script i indirp direk kurduğumuzda tüm modüllerimiz olsa daha güzel olmazmı :( ve hatta tüm temaları da eklesek ve panel den tema seciçi yapsak
  6. A

flower 2 temasını nasıl kuracağım lütfen yardım :S

:blush: flower 2 temasını sistemime nasıl kurabilirim lütfen yardım edermisiniz içersinde açıklama yok ::huh: S :S :S sisteminiz harika :huh: beleş olmasaydı bişi ifade etmezdi bnm için.... TEŞEKKÜRLER:huh:
Üst Alt