Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Arshimet kullanıcısının son içeriği

1. A

Stok Gruplama ve Kombine Etmek

Merhaba. Basit gibi görünen lakin presta da varmı yokmu bilmediğim bir özelliği sizlere sormak istiyorum. Örnek:Set Ürün Stoğumuz Ramazan Kolisi Olsun.Bu ramazan Kolisi İçerisindeki ürünlerde aşağıdaki gibi olsun 2Kg Ayçiçek Yağı 1 Adet 1Kg Çay 2 Paket 5kg Toz Şeker 1 Adet 1Kg Fiyong...
  2. A

Araba Bloğunu Yetkilendirme

Merhaba. arama yaptığım alanı yetkilendirmek istiyorum. kullanıcı giriş yaptığında nasıl hsabım blou geliyorsa bende arama bölümünü böyle yetkilendirmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirm.
  3. A

Muhasebe Programına Entegrasyon

Merhaba. aslında burdanda devame debiliriz. Sorun değil . Hem bir çok insana destek vermiş oluruz. ama benim bir kaç kişisel sorum olacak. yoksa bilgilerimizi burdan da paylaşabiliriz... Teşekkür ederim.
  4. A

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Daha ben çok başınızı ağrıtırım gibi geldi bana :) eğer düşünürseniz arshimet@live.com msn adresim. dilerseniz orada konuşualım... Bekliyorum. İyi çalışmalar teşekkür ederim.
  5. A

Merhaba ilgimnize teşekkür ederim. Aslında demek istediğim şu. Sadece stokları değil. Yani mySQL nasıl presta kullanıyorsa MsSQL (Etanın ) de öyle kullanmasını istiyorum SRT ler elimde yani hangi tablo nereye yarar hangi tablodan bilgiyi çekersen nereye gider. Bunların hepsini Eta nın...
  6. A

kod yazmayı bilirim. ama prestanın nasıl çalışıyor onu anlayamadım tam olarak. yani ETA SQL ile stokları çağıra bilirmiyim. mesela.
  7. A

Merhaba. Bünyesinde bulunduğum firmaya pretada yaptığım bir sistemi ETA muhasebe programına entegre etmek istiyorum. Çok aradım. Birde sorayım dedim. Acaba bununla ilgili bir modul yada buna benzer önerebileceğiniz e-ticaret b2b sistemi varmıdır?. şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür...
  8. A

Geçersiz resim uzantısı, geçerli olan uzantılar : GIF, JPG, PNG

Problem çözülmüştür. Bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlara tavsiyem. PHP versiyonunu bir versiyon öncesine çekmesi...
  9. A

Geçersiz resim uzantısı, geçerli olan uzantılar : GIF, JPG, PNG

Merhaba. Medyabim sunucusunda böyle bir hata yapmıyor. images ve gerekli klasorlere yetkilendirmeyide yaptım. çıldırmamak elde değil. sunucu ile ilgili olduğunu biliyorum ve reseller benim elimde php.ini dosyasını bile kontrol edebiliyorum. acaba bu problemi aşmam için ne yapmalıyım ?
  10. A

Versiyon Farkından Doğan Modul İşlemleri

Merhaba. Şimdi benim kullandığım 1.2.5 presta sürümüne v 1.0 modulunu ekleyebilirmiyim? gerçi denedim "başarıyla eklenmıştır" dedi lakin modulleri göremiyorum..
  11. A

Geçersiz resim uzantısı, geçerli olan uzantılar :

Cvp: Geçersiz resim uzantısı, geçerli olan uzantılar : Merhaba. Maalesef yine aynı hatayı verdi. şimdi kendime kuracam bakalım burda da aynı hatayı verecekmi... Eğer aynı hatayı vermezse hosta bir sorun var demektir..
  12. A

İlk Tema Çalışmam

Cvp: İlk Tema Çalışmam tebrikler güzel çalışma.
  13. A

Geçersiz resim uzantısı, geçerli olan uzantılar :

Merhaba. Presta Version 1.1.0.5 kullanmaktayım. Lakin ; ürüne resim eklemek istediğimde bu hatayı aldım. doya boyutunu düşürdüm resmin ismini değiştirdim belki deskiriminant olarak algılıyordur dedim ; fakat ne yaptıysam siteye resim ekleyemedim. Bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkür ederim...
  14. A

maouse üzerine geldiğinde resmin büyümesi

Cvp: maouse üzerine geldiğinde resmin büyümesi Merhaba dediğiniz yere baktım ama yok. resim ektedir.. Acaba ben yanlış yerdemi bakıyorum...
  15. A

maouse üzerine geldiğinde resmin büyümesi

tanım: maouse resmin üzerine geldiğinde büyüteç görevi yapması. böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum forum da da gezdim ama bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. saygılar... dip: umarım yanlış bölüm değildir...
Üst Alt