Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

arzele kullanıcısının son içeriği

1. A

Mysql Şifre

Cvp: Mysql Şifre çok sağolun hocam sorun çözüldü sayenizde :)
  2. A

Mysql Şifre

Cvp: Mysql Şifre Merhaba Hocam ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. Tam olarak öğrenmek istediğim şey. Presta kurulurken oluşturduğumuz veri tabanı şifresini unuttum Cpanel admin şifremi biliyorum. Cpanelden den mysql veri tabanları kısmına baktım orda şifre yenileme veya şifreyi gösteren...
  3. A

Mysql Şifre

Merhabalar herkese; Benim sorum Mysql şifre bilgileri hangi dosyada bulunmaktadır. Yapmış olduğum bir web sayfasının mysql şifresini unuttum şimdide taşıma işlemi için ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  4. A

Magaza Sayfası Açılmıyor

Cvp: Magaza Sayfası Açılmıyor üstad ben o aşamalarıda yapmadım ama aynı sıkıntı devam ediyor. hangi versiyonu önerirsin sıkıntısız kulanabileceğim?
  5. A

Magaza Sayfası Açılmıyor

Cvp: Magaza Sayfası Açılmıyor merhaba üstad, sen cevap vermeden önce tamamını silip yeniden yükledim. fakat aynı sorun devam ediyor. Cevapta yazıdığın gibi kurulum bittikten sonra ingilizce versiyonundan belirttiğin dosyalar dışındakileri yeniden gönderiyorum. Sorum şu olacaktı. Bildiğin üzere...
  6. A

Magaza Sayfası Açılmıyor

Cvp: Magaza Sayfası Açılmıyor evet benim de aynı sorunum var.
  7. A

PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!!

Cvp: PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!! haklıymışsın üstad, yanlış dosyayı yüklemişim:) kurulumu bitirdim fakat siteye ulaşamıyorum. HTTP500 hatası veriyor. yönetici paneline ulaşıyorum fakat siteyi aktif edemiyorum. neden olabilir acaba ?
  8. A

Cvp:PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!! dosyayı indirdim kurulum kısmında türkçe seçeneği yok. neden olabilir?
  9. A

bitkiselyasamlar.com buda benden

Cvp: bitkiselyasamlar.com buda benden sitede sorun var gibi görünüyor hocam
  10. A

Cvp: PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!! üstad video çalışmıyor sanki!!!
  11. A

Cvp:PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!! öncelikle merhaba arkadaşlar,emeği geçen herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bir müşterim için prestashop kurmak istiyorum ve PrestaShop v1.3.1 ile başlamak istiyorum. doğru yapıyormuyum bilmiyorum ama umarım doğrusudur :) kuran arkadaşlar varsa...
Üst Alt