Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Mysql Şifre
Merhaba Hocam ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. Tam olarak öğrenmek istediğim şey. Presta kurulurken oluşturduğumuz veri tabanı şifresini unuttum Cpanel admin şifremi biliyorum. Cpanelden den mysql veri tabanları kısmına baktım orda şifre yenileme veya şifreyi gösteren...
Merhabalar herkese;
Benim sorum Mysql şifre bilgileri hangi dosyada bulunmaktadır. Yapmış olduğum bir web sayfasının mysql şifresini unuttum şimdide taşıma işlemi için ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
Cvp: Magaza Sayfası Açılmıyor
merhaba üstad, sen cevap vermeden önce tamamını silip yeniden yükledim. fakat aynı sorun devam ediyor. Cevapta yazıdığın gibi kurulum bittikten sonra ingilizce versiyonundan belirttiğin dosyalar dışındakileri yeniden gönderiyorum. Sorum şu olacaktı. Bildiğin üzere...
Cvp:PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!!
öncelikle merhaba arkadaşlar,emeği geçen herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bir müşterim için prestashop kurmak istiyorum ve PrestaShop v1.3.1 ile başlamak istiyorum. doğru yapıyormuyum bilmiyorum ama umarım doğrusudur :) kuran arkadaşlar varsa...