Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

at1lla kullanıcısının son içeriği

1. A

Prestashop ta 1.1 den 1.2 ye sorunsuz güncelleme

Cvp:Prestashop ta 1.1 den 1.2 ye sorunsuz güncelleme link kırık kardeşim güncellermisin...
  2. A

Prestashop v1.2 Beta 1 Türkçe Sürümü Yayında

Cvp:Prestashop v1.2 Beta 1 Türkçe Sürümü Yayında wMaster yazan: arkadaşın sorduğu ile ilgili bir döküman yok bende aynısını arıyorum pardon ya buldum aramadan yazmışım
  3. A

localde oluşturulmuş presta host'a nasıl taşınır.?

Cvp:localde oluşturulmuş presta host'a nasıl taşın ilk önce verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim söyledikleriniz aynen yaptım fakat yönetim paneline giremiyorum mailimi ve password yazıyorum hiç tepki yok yanlış parola veya kullanıcı adı yazdığımda hata olduğunu söylüyor ama doğrusunu...
  4. A

localde oluşturulmuş presta host'a nasıl taşınır.?

Localhost'da oluşturulmuş prestayı olduğu gibi hostuma atmak istiyorum tabi ordada direk çalışacak yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz bu iş nasıl olur
  5. A

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi iyide beyfendi sunucuda olan apache'ı nasıl restart yapacağım , local olsa neyse..?
  6. A

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi wMaster yazan: sayın yönetici bu ayarı yapmaları için başvurduk ama böyle bir ayarları olmadığını php.ini dosyasını kendimizin hazırlayıp dizine koymamız gerektiği söylendi , bizde oluşturup koyduk fakat yine bir işe yaramadı .. gönderilen mesaj şuydu : There is no...
  7. A

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi register_globals bunu bir türlü halledemedim bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem kurulum esnasında şu şekilde görünüyor...
Üst Alt