Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

avgan kullanıcısının son içeriği

1. A

YENİ BUTON EKLEME LÜTFEN

herkeze selam dostlar ben bir yeni üste anasayfa yanına bir bton eklemek istiyorum burasına referans lar dicem nerden ekleye bilirim vede bu referans kısmında resim olacak sadece acaba nasıl yapa bilirinm bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ustalardan şimdiden cok teşekkürler.
  2. A

Resim ekleyemiyorum.

Cvp: Resim ekleyemiyorum. .htaccess dosyasının içine SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off ekle düzelir bende aynı sıkıntı vardı ben böyle yaptım düzeldi
  3. A

PrestaShop 1.4.4.0 Türkçe Google Maps Çalışmıyor..

Cvp: PrestaShop 1.4.4.0 Türkçe Google Maps Çalışmıyor.. sorunu çözdüm cevap için teşekkürler sorun key girilmesi lazımmış:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
  4. A

Cvp: PrestaShop 1.4.4.0 Türkçe Google Maps Çalışmıyor.. deneyemedim söyledikelrinizi fakat işin tuhaf tarafı localhostta yapıyorum bunu ama nedense hostteki prestashop kısımında bu olmuyor.
  5. A

Cvp: PrestaShop 1.4.4.0 Türkçe Google Maps Çalışmıyor.. üstat cevap için teşekkür ederim. deniyecegim ve sonuçları paylaşacagım. Birde bu maps modül gibi bieşy degil gibi. Yani modül içerisine yüklenilen bir dosya degil. Temanın içinde contact-form dosyasının içine eklenmiş bir kod.
  6. A

Cvp: PrestaShop 1.4.4.0 Türkçe Google Maps Çalışmıyor.. aşagıdaki hataları alıyorum :( birde siteye resim yükleme işleminde 406 Not Acceptable böyle bir hata alıyorum ne yapmama gerekiyor cevaplarınız için teşekkürler.
  7. A

PrestaShop 1.4.4.0 Türkçe Google Maps Çalışmıyor..Yükledim dsoysını temanın içine ama hiç bir şeykilde çalıştıramadım ne yapmam gerekiyor yardım edebilirmsiinz..
  8. A

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 umarım hersey en ksıa zamanda düzelir
  9. A

1.5.0 site açılmıyor :(

Cvp: 1.5.0 site açılmıyor :( daha 1.4 tam anlamıyla tr dil paketi çıkmazken 1.5 versiyonun tr paketinin çıkması epey bir zaman alacaktır hocam
  10. A

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 panelden modul butonuna tıkladıgmda modul sayfası gelmiyor bilginize
  11. A

dosyalar linkindeki presta 1.1.tr hata

Cvp: dosyalar linkindeki presta 1.1.tr hata sıkıntı yok hocam bence bidah adeneyin
  12. A

1.4 türkçe sürüm arşivleme sorunu

Cvp: 1.4 türkçe sürüm arşivleme sorunu sorun yok hocam gayet güzel çalışıyor sadece modül kısmında sıkıntı var
  13. A

Türkçe sorunu presta 1.4 tam sürümde

Cvp: Türkçe sorunu presta 1.4 tam sürümde sabırsızlıkla bekliyoruz hocam
  14. A

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 umarım en kısa zmanda dil destegi geliştirilir
  15. A

presta-tr 1.4 sürümü hakkında

Cvp: presta-tr 1.4 sürümü hakkında modül kısmı çalışmıyor tr çevirili olan 1.4 versiyonunda
Üst Alt