Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: online destek modülü için sayfanın sağında icon
temaniz/index.tpl nin icinde sadece
{$HOOK_HOME}
satırı var. buna şunu ekledim ama sayfanın sağındaki boş alanda değil sağ blokların altında çıktı ((
<div align="right"> kodlarım
</div>
Cvp: online destek modülü için sayfanın sağında icon
tam anlaşılmadı sanırım. linkteği örneği inceleyebilir misiniz? sanırım modul olarak kurulmayacak bu eklenti
arkadaşlar sitemde canlı destek için modül kurdum. modul sayfanın sol sutununda gösteriliyor ama ben her sayfada sağ sutunun sağındaki boş alanda çıkmasını istiyorum. bu adresteki örnek çok hoşuma gitti. http://www.3anatural.com.tr/ bunu nasıl yapabiliriz? online destek için livezilla tarzı bir...
Cvp: smarty aktif olunca site çok yavaşlıyor
kullanım kılavuzundaki bilgi şöyle
Follow these simple steps to enable Force Compile and disable cache in admin panel when you are still in theme development process.
? Go to Back Office > Preferences > Performance
? On Smarty section, enable Force...
arkadaşlar smarty yi aktif ettiğimde site çok yavaşlıyor. temanın kullanım kılavuzunda smarty yi aktif etmemiz gerektiği yazıyordu. neden boyle oldu? smarty yi pasif hale getirmemin ne gibi bi zararı olur? ilginize tşk
Cvp: [resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty
sorguyu calistirinca hata aldim
Duplicate entry 'PS_OS_CHEQUE' for key 2
tablonun 404. satirinda bankwire yi bulum value degerini elimle 10 girdim sorun duzeldi. ama sorgudaki satirlarin vt de value degerleri bos :S sorunlar bundan yasaniyor...
arkadaslar siteme ilk giriste uye olmayan kullanicilar icin acilan popup penceresinde uyelik formunu gostermek istiyorum. bunun icin su linkteki modulu kurdum.
EDITED
browserımdan actıgım uyelık formumu mouse ile secip kopyaladim ve popup un configure menusunden icerik olarak ekledim denedim...
Cvp: Ödemelerde sorun acill
aynı sorun bende de var. biraz inceledım validation.php de Configuration::get('PS_OS_BANKWIRE') satırı var. veritabanını kontrol ettim PS_OS_BANKWIRE isimli bir tablo yok. sanırım modulun kurulumu sırasında verıtabanında tablo olusturulamıyor. bu tip bir sorunla...
Cvp: Yüklediğim resimler bozuk gözüküyor
ayni sorun bende de olmustu. bunu uygularsan sorun cozulecektir
admin panel -> ayarlar => resim
JPEG quality : 0 ile 100 arasinda kalite degeri girin
PNG quality : 0 ile 9 arasinda kalite degeri girin.
Cvp: sayfamın logusu alt satıra kaydı sayfalar bozuldu
bu arada bu siteden son sürümü 1.4.4.1 i indirip kurmuştum ama admin panelde 1,4,4,0 olarak gorunuyor :S
dedıklerınızı aynen uyguladım ama bir şey değişmedi ((
çok ilginç ki sitenin her şeyi düzgünken yedek almıştım. yedekteki dosyaları ve veritabanını yeniden kurdum ama menü yine bozuk çıktı ((
arkadaşlar durum acil bir an önce bu sorunu giderip siteyi açmam gerekiyor ilgilenebilirmisiniz lütfen )
arkadaşlar jbx_menu isimli modulumde neden oldugunu anlamadıgım bi sorun oluştu ve logom alt satıra kaydı bütün sayfalar bozuldu menununde rengı değişti. menunun orjinali bu adresdeki demo gibi olmalı. http://themes.dapurpixel.com/velvet/ önceden de böyleydi zaten ama ne oldu bilmiyorum değişti...