Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

AYYILDIZ07 kullanıcısının son içeriği

1. A

pRestaShop v1.2.2 TR

Cvp:pRestaShop v1.2.2 TR Hocam Biraz Sabır Edersen 1 Kaç Gün İçinde aLakaLı ŞeyLer Yazacağım
  2. A

pRestaShop v1.2.2 TR

Uzuuun 1 Aradan Sonra Yeniden Merhaba SevgiLi DostLar... Herkese İyi SatışLar DiLerim...
  3. A

SVN

Cvp:SVN Hocam Tabiki Yardımcı oLuruz Ne Demek. ÖzeLLikLe MaiL Sorunu HaLLoLursa Çok Daha İyi oLucak ( : Çünkü; Sistemi Kuruyorum, Fakat MaiLLer iLetiLmiyor.
  4. A

Copyright, RekLam

Cvp:Copyright, RekLam Hocam İnanırmısın Daha Yeni GeLdim ( : Şimdi ÖnceLikLe SanaL Post Zanneddersem Konu BaşLıkLarında Mevcut. ArkadaşLar 2-3 Adet Bankanın SanaL Post DosyaLarını KoymuşLar. Ama Dediğin Gibi İnsanda 1 TedirginLik oLuşabiLir. İşin Kötüsü Site Daha Yeni FaaLiyede Geçeceği İçin...
  5. A

Menü EkLeme

Benim SorunLarımda Hiç Bitmiyor ( : Ben BiLgiLer Kısmına Yeni 1 Menü EkLemek İstiyorum, Bunun İçinde; AraçLar >> CMS >> Yeni EkLe Kısmına Giriyorum. BiLgiLeri Kendime Göre DüzenLiyorum Fakat Ana Sayfada BiLgiLer Kısmında EkLemiş oLduğum BaşLık Gözükmüyor. NasıL YapabiLirim ?
  6. A

Copyright, RekLam

Cvp:Copyright, RekLam Teşekkür Ediyorum Bende Şu Anda 0 ŞekiLde Yaptım Banka Kısmını İnşaLLah Daha iLerde SeçenekLer ÇoğaLır İyi ÇaLışmaLar ...
  7. A

Admin paneldeki Ülkeler lstesinden Ülke silmek

Cvp:Admin paneldeki Ülkeler lstesinden Ülke silmek Merhaba, SiLme İşLemi Site İçerisinden DeğiL Sanırsam, KuruLum DosyaLarından SiLiyosun. Ama Pasif Konuma Getirirsende SiLmiş Gibi oLursun Çünki ÇaLışmaz.
  8. A

Copyright, RekLam

Ben Sistemi Tamamen Kurdum Herşey Hazır Ancak Ana Sayfadaki RekLam Linkini Değiştirmek İstiyorum. Birde Banka HavaLe Seçeneği Sadece 1 Adet Bunu ÇoğaLtmamız Mümkünmü ? ( : Beni Yadırgarmısınız BiLmiyorum Ama Sistemde Scriptin Ücretsiz oLduğu Yazıyor. Onun İçin Bu Konuyu Açtım. TeşekkürLer İyi...
  9. A

CHMOD 777

Cvp:CHMOD 777 ( : Çok Teşekkür Ederim ßen KuruLuma Geçmeden Sormuştum KuruLuma Geçince Kendi Kendime GüLdüm ( :
  10. A

YTl NAsıl TL yapıcam ?

Cvp:YTl NAsıl TL yapıcam ? ÖnceLikLe Admin PaneLine Giriş Yaptıktan Sonra Aşağıdaki AdımLarı İzLiyosun; Ödeme >> DövizLer >> YTL Ödeme Kısmına Girdikten Sonra Üst BöLümde BuLunan DövizLer Kısmına Giriş Yapıyosun, GeLen Sayfadan YTL Yi Seçiyosun, AçıLan Pencerede SırasıyLa; KUR >> YTL İSO...
  11. A

CHMOD 777

ArkadaşLar ÖnceLikLe Herkese Merhaba. Bu Siteyi HazırLayan, Emeği Geçen Ve Bu aLışVeriş Scriptini BizLere Sunan Bütün ArkadaşLara Şahsım Adına Teşekkür Ediyorum. Benim Sorunum Çok Komik GeLebiLir; KuruLum Öncesinde Hangi DosyaLarın CHMOD AyarLarını 777 Yapmamız Gerekiyor? TeşekkürLer İyi...
Üst Alt