Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: 1.4 yukledım ancak
mysql den eskı verıtabanını sıldım hosttan tum dosyalarıda sıldım ve tekrardan verı tabanı oluşturdum ve 1.4 dosyalarını attm ınstallde sorun yasamadım gayet ıyı devam ettım herşey bıtıo sadece sıtede logo ekranı eklıyo :S
Merhaba,Farklı Ürünlerin Resımın hepsının aynı olmasını ıstıyorum panelden her urune aynı resmı eklesemde Resım001 , resım002 olarak gidiyor ve her urune farklı yol atıyor Kullandığım resım aynı olduğu ıcın bunun onune geçmek ıstıyorum
Cvp: prestashop 1.0 hakkımızda vs.. yerleri
sıtemı daha cok nasıl hızlandırırım bırde sayın admın 1.4.4 tr 'nin teması yoktur mesela obur versionların temalarını nasıl uyarlayabılırız
uskomarket.com sitem Çok ağır olduğunu dusunuyorum hostcumla konustum zaten 2 host daha var ordan oburlerı cok sağlıklı sıtede baktım hızlandırmak ıcın 1-2 ayar var onları denedım sımdı bakarmsnz hızlı mı Sıkıntı oluyor mu belkı benım bağlantıyla ılgılıdır Birde siteme bakarsanız Hakkımızda vs...
Merhaba,prestashopun temalarına bakıyorumda 1.3.1 hiç teması yok alt versionlarının temaları uyar mı ? uymassa tema bu konu başlıkta verırmsnz
teşekkurler