Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

baris08 kullanıcısının son içeriği

1. B

1.4 yukledım ancak

Cvp: 1.4 yukledım ancak mysql den eskı verıtabanını sıldım hosttan tum dosyalarıda sıldım ve tekrardan verı tabanı oluşturdum ve 1.4 dosyalarını attm ınstallde sorun yasamadım gayet ıyı devam ettım herşey bıtıo sadece sıtede logo ekranı eklıyo :S
  2. B

1.4 yukledım ancak

1.4 her yuklememde hostuma sadece prestashopun logosu gozukuyor ındexte :S
  3. B

Aynı ürün resmi....

Merhaba,Farklı Ürünlerin Resımın hepsının aynı olmasını ıstıyorum panelden her urune aynı resmı eklesemde Resım001 , resım002 olarak gidiyor ve her urune farklı yol atıyor Kullandığım resım aynı olduğu ıcın bunun onune geçmek ıstıyorum
  4. B

prestashop 1.0 hakkımızda vs.. yerleri

Cvp: prestashop 1.0 hakkımızda vs.. yerleri prestashop turkçe 1.4.4 yayınlandı mı lnık atarmsnz ?
  5. B

Cvp: prestashop 1.0 hakkımızda vs.. yerleri sıtemı daha cok nasıl hızlandırırım bırde sayın admın 1.4.4 tr 'nin teması yoktur mesela obur versionların temalarını nasıl uyarlayabılırız
  6. B

uskomarket.com sitem Çok ağır olduğunu dusunuyorum hostcumla konustum zaten 2 host daha var ordan oburlerı cok sağlıklı sıtede baktım hızlandırmak ıcın 1-2 ayar var onları denedım sımdı bakarmsnz hızlı mı Sıkıntı oluyor mu belkı benım bağlantıyla ılgılıdır Birde siteme bakarsanız Hakkımızda vs...
  7. B

Prestashop Sipariş adresi vs..

Cvp: Prestashop Sipariş adresi vs.. beklıyorum admınım cok teşekkurler.
  8. B

Cvp: Prestashop Sipariş adresi vs.. sanal urun sattığım ıcın kargo ve fatura adresi gerekmıyor onları kaldırmak ıstıorum musterılerımı oyalıyor bir nevi
  9. B

benım sitede online oyunlar'da sanal urun sattıqım ıcın Fatuta adresi falan ve kargo işlemi olmasın istiyorum nasıl yapabılırız ?
  10. B

bankwire modulu yukledım fakat Hala..

Cvp: bankwire modulu yukledım fakat Hala.. sorun sayende cozuldu teşekkurler.
  11. B

Cvp: bankwire modulu yukledım fakat Hala.. yukledm sorun hala aynı
  12. B

Fakat Hala Odeme Modulu yuklenmemış Dıyor Moduller sekmesınde uzerınde modul pasif işareti var neden acaba carpı işareti?
  13. B

Yanlış girişim: \"Geçerli kargo yok\" ve Sepete At

Sepete at deyınce böyle hatayla karşılaşıyorum sorun nedır bılmıyorum http://k2pazar.com
  14. B

Tema 1.3.1 Yardım

Cvp:Tema 1.3.1 Yardım Teşekkurler hemen kuruyorum eline sağlık
  15. B

Tema 1.3.1 Yardım

Merhaba,prestashopun temalarına bakıyorumda 1.3.1 hiç teması yok alt versionlarının temaları uyar mı ? uymassa tema bu konu başlıkta verırmsnz teşekkurler
Üst Alt