Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

barmen_1982 kullanıcısının son içeriği

1. B

Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..

Merhabalar Hocam; Bu Modül Tam Aradığım Olaydı Yalnız Kurduktan Sonra Hatalar Aldım. Presta Sürümü v1.2 Modülü Kurup Ödeme Seçeneklerinden Kapıda Ödemeyi Seçtiğimde Şöyle Bir Hata Alıyordum: Fatal error: Call to undefined method Tools::getHttpHost() in...
  2. B

Banka Ödemesi ve Teslimatta Ödemede Hata

Cvp: Banka Ödemesi ve Teslimatta Ödemede Hata Evet Tekrardan Kontrol Ettim Sunucunun Email Fonksiyonu Çalışıyor ve Kargo Ayarlarıda Yapılı. Daha Önce Hiç Sorunsuz Çalışıyordu Sunucu Değişikliği Yaptıktan Sonra Bu Hatayı Vermeye Başladı. Sanırım Modules Klasörüyle Alakalı Çünkü Başka Modullerde...
  3. B

Veritabanını Yüklüyor Ama 4. Aşamaya geçmiyor

Prestashop 1.3.1 Sürümünü Kurmaya Çalışıyorum. Herşey Tamam Sistem Mükemmel Veritabanı Bilgilerini Yazıyorum Sonraki Diyorum ve Aynı Anda da phpMyAdminden de Takip Ediyorum Baya Bir Uğraştan Sonra 135 Tabloyu Veritabanına Yüklüyor Ama İnstall Sayfası 4 cü Aşamaya Geçmiyor Bu Sorunu Nasıl...
  4. B

Banka Ödemesi ve Teslimatta Ödemede Hata

Merhabalar Arkadaşlar Benim Sorunum Üyeler Alışveriş Yapıp Kapıda Ödeme veya Banka Havalesi Ödeme Olyı Falan Seçtiklerinde Internal Server Error Hatası Veriyor Baya Bir Hatayı Bulmak İçin Baya Bir Uğraştım Ama Bulamadım Sanırım Bu Sorun Modules Klasörüyle Alakalı Birşey Ama Çözüm Bulamadım...
  5. B

Üyelik Kaydında Telefon Numarası Zorunlu Alan Olsu

Merhaba Arkadaşlar Ben Üyelik Formunda Telefon Numarasının Zorunlu Alan Olmasını İstiyorum. Bunun Nedenide Kargo Frmaları Alıcıların Telefon Numaralarını İstiyor Eğer Telefon Numarası Yoksa Sorun Oluyor Adres Bulamadıklarında Kargo İade Ediliyor Buda Bir Çok Soruna Neden Oluyor En Basitinden...
  6. B

Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya

Cvp:Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya Bunu Kullanmanızı Hiç Tavsiye Etmem İnanılmaz Html Hataları Var. Bunun css ve js lerni adam kendi sitesinden vermiş onları verebilmek içinde html body tagları olduğu gibi duruyor.
  7. B

Cms Sayfasında İframe Kullanma

Merhaba Arkadaşlar Ben Oluşturduğum Cms Sayfasın da iframe Kullanmak İstiyorum Yanlız Editör iframe Kullanımına İzin Vermiyor Bunu Nasıl Halledebilirim Madde Ekle Modülü İşime Yarayabilirmi Sanırım O Modül Sağ ve Sol Taraftaki Bloklara Html Kodu Eklemek için Kullanılıyor. Yardımlarınızı Bekliyorum.
  8. B

Teslimatta Nakit Ödeme Sorunu?

Cvp:Teslimatta Nakit Ödeme Sorunu? Arkadaşlar Ben Sorunu Çözdüm Modül Sorunluymuş. İlk Önce Admin Panelinden Teslimatta Ödeme Modülünü Kaldırdım Daha Sonra FTP Girerek Modüllerden cashondelivery Modülünü Tamamen Sildim PrestaShopun En Son Sürümünü İndirdim Onun İçinden Modüller Klasöründen...
  9. B

ödeme modulleri calısmıyor

Cvp:ödeme modulleri calısmıyor Arkadaşlar Ben Sorunu Çözdüm Modül Sorunluymuş. İlk Önce Admin Panelinden Teslimatta Ödeme Modülünü Kaldırdım Daha Sonra FTP Girerek Modüllerden cashondelivery Modülünü Tamamen Sildim PrestaShopun En Son Sürümünü İndirdim Onun İçinden Modüller Klasöründen...
  10. B

Flashlı Slayt Modulü Lazım

Cvp:Flashlı Slayt Modulü Lazım İlgilendiğin Çok Saol Usta Bunu Zaten İndirdim Kullanıyorum. Bana Flashlı Bir Eklenti Lazım Aynı İstediğim 9 veya 10 Ürünü Kayarak Gözükecek ve Altta Düğmeler Olacak Hangisine Tıklarsam O Ürün Gözükecek Yukardaki Resimde Tam Olarak Nasıl Birşey Aradığımın Resmi...
  11. B

Cvp:Flashlı Slayt Modulü Lazım Benim İstediğim Tam Olarak Bu Değil Ama Böyle Birşeyde Olabilir
  12. B

Merhaba Arkadaşlar Bir Kaç Sitede Gördüm Flashlı Kayan Slaytlı Modul Var Acaba Elinde Olan Varsa Paylaşabilirmi. Tam Olarak Ne İstediğim Aşağıdaki resimde Mevcut. Bu Modül dogalmarketim.com Bu Sİtede Mevcut. Yardımlarınızı Bekliyorum.
  13. B

Arama Modülü

Cvp:Arama Modülü Evet Aynen Onun Gibi Veya http://www.hepsiburada.com Burada ki Gibi Bir Detaylı Arama SÜper Olur Bence.
  14. B

Arama Modülü

Cvp:Arama Modülü Bu Konu Açılalı 10 Ay Olmuş Sanırım Daha Böyle Bir Modül Çıkmadımı Acaba
  15. B

ana sayfa editörü

Cvp:ana sayfa editörü Bende Birtürlü Yazılım İzni Veremedim Ftp Den Olmuyor "Lütfen editör dosyasının yazılım izinlerini kontrol ediniz" Diye Bir Uyarı Veriyor Söylenen Yeride Bulamadım.
Üst Alt