Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

basak kullanıcısının son içeriği

1. B

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 elinize sağlık... gerçi daha incelemedim fakat benim sotews de bir sorunum var.. üst header a flash eklediğim zaman iexpl.7 de göstermiyor.. firefoxda görülüyor.. forumda bir arkadaş olayı çözdü iki browser de de görülmeye başladı fakat bu kez sol bölüme flash...
  2. B

temadaki türkçe sorunu nereden çözülür

Cvp:temadaki türkçe sorunu nereden çözülür temanız türkce ise ve buna rağmen aynı sorun devam ediyorsa.. şu deneyin presta admin panelinde dil çevirilerine gelin zaten türkce olarak herşey seçilmiştir.. herhangi bir bölümde yazan çeviriyi silin tekrar yazın örneğin: ürünler bunu silin...
  3. B

cs_livehelp_0_1 ( Online Yardım Modulu Hemde full)

Cvp:cs_livehelp_0_1 ( Online Yardım Modulu Hemde full) selam rapidshare de error veriyor.. dosya silinmiş galiba tekrar eklermisin
  4. B

yardım lütfen

csv olarak ürün eklemelerde fotoğrafları öncesinden img/p/ klasörüne atıyorum ardından excelde image url olarak linkini verdiğim halde sayfada fotolar görünmüor çünkü program yani prestashop bu fotoları düzenlemesi gerekiyor fakat düzenlemiyor.. bunu yapması için fotoları hangi isimle p...
  5. B

ANASAYFADA SORUN

Cvp:ANASAYFADA SORUN hay ağzına sağlık..
  6. B

ANASAYFADA SORUN

Cvp:ANASAYFADA SORUN csv olarak ürün eklemelerde fotoğrafları öncesinden img/p/ klasörüne atıyorum ardından excelde image url olarak linkini verdiğim halde sayfada fotolar görünmüor çünkü program yani prestashop bu fotoları düzenlemesi gerekiyor fakat düzenlemiyor.. bunu yapması için fotoları...
  7. B

ANASAYFADA SORUN

ANASAYFADA KATEGORİLER YAZMASI GEREKİRKEN COLLECTİONS YAZIYOR .. BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM..
  8. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme Ya wMaster hoca, adam sıkıntılı ekliyememiş bişey.. aynı sıkıntıyı 3 gün yaşadım biliyorsun.. hızlıdan bir cevap yazayım dedim çünkü dün denedim artık yaptım.. ama senin sayende..
  9. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme Bak kardeş, eğer ki ürün kategorisi istiyorsan ve alt kategori olmasın diyorsan: id sini boş bırak name olarak ürün adı yaz ve kategori yaz örneğin: id aktive name kategori - 1 canon fotografmakinasi bu şekilde kategori ler altında ürün...
  10. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme 3.jpg adında bir dosya kaydettim anakategorideki ürünler bölümüne onu 6-6.jpg olarak gösteriyor devamında da 6-6-home.jpg
  11. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme ok bi deneyim
  12. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme bu home anakategori olabilirmi .. bende anakategori Acculeil olarak çıkıyor
  13. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme valla hocam çok iyi olmuş anlaşılmayacak birşey yok aslında.. sadece su resim ekleme can sıkıyor.. ben sabahtan beri denemediğim yol kalmadı bir türlü fotolar ürünlerde görünmüyor.. img/p klasörüne atıyorum örneğin www.siteadim.com/img/p/123.jpg olarak linkini...
  14. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme ha birde image leri neye göre adlandırmak gerekir.. kafanı patlattım ama mademki böyle güzel bir paylaşım forumun var başkalarına da bilgi olsun.. değilse msn adresimi verir dim oradan hallederdik
  15. B

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme eyvallah.. peki no-image.gif neyi ifade ediyor.. no ürünün ıd nosumudur
Üst Alt