Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:SotEW's Adds - V0.4
elinize sağlık... gerçi daha incelemedim fakat benim sotews de bir sorunum var..
üst header a flash eklediğim zaman iexpl.7 de göstermiyor.. firefoxda görülüyor..
forumda bir arkadaş olayı çözdü iki browser de de görülmeye başladı fakat bu kez sol bölüme
flash...
Cvp:temadaki türkçe sorunu nereden çözülür
temanız türkce ise ve buna rağmen aynı sorun devam ediyorsa.. şu deneyin
presta admin panelinde dil çevirilerine gelin zaten türkce olarak herşey seçilmiştir..
herhangi bir bölümde yazan çeviriyi silin tekrar yazın
örneğin: ürünler bunu silin...
csv olarak ürün eklemelerde fotoğrafları öncesinden img/p/ klasörüne atıyorum
ardından excelde image url olarak linkini verdiğim halde sayfada fotolar görünmüor çünkü program yani prestashop bu fotoları düzenlemesi gerekiyor fakat düzenlemiyor..
bunu yapması için fotoları hangi isimle p...
Cvp:ANASAYFADA SORUN
csv olarak ürün eklemelerde fotoğrafları öncesinden img/p/ klasörüne atıyorum
ardından excelde image url olarak linkini verdiğim halde sayfada fotolar görünmüor çünkü program yani prestashop bu fotoları düzenlemesi gerekiyor fakat düzenlemiyor..
bunu yapması için fotoları...
Cvp:Toplu Ürün ekleme
Ya wMaster hoca,
adam sıkıntılı ekliyememiş bişey..
aynı sıkıntıyı 3 gün yaşadım biliyorsun.. hızlıdan bir cevap yazayım dedim çünkü dün denedim artık yaptım.. ama senin sayende..
Bak kardeş,
eğer ki ürün kategorisi istiyorsan ve alt kategori olmasın diyorsan:
id sini boş bırak name olarak ürün adı yaz ve kategori yaz
örneğin:
id aktive name kategori
- 1 canon fotografmakinasi
bu şekilde kategori ler altında ürün...
valla hocam çok iyi olmuş anlaşılmayacak birşey yok aslında.. sadece su resim ekleme can sıkıyor.. ben sabahtan beri denemediğim yol kalmadı bir türlü fotolar ürünlerde görünmüyor..
img/p klasörüne atıyorum örneğin www.siteadim.com/img/p/123.jpg olarak linkini...
ha birde image leri neye göre adlandırmak gerekir.. kafanı patlattım ama mademki böyle güzel bir paylaşım forumun var başkalarına da bilgi olsun..
değilse msn adresimi verir dim oradan hallederdik