Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Zorunlu alan kaldırma
evet değişiklik yapıyorum hatta zip kodu diye ne kadar yer varsa kaldırdım ups modülü dahil ama sonuç değişmedi sizin deneme imkanınız var mı acaba temanın altındaki dosyadan mı değişiyor siz kaldıra bilecek misiniz kendi servarınız da
Merhaba, üyelik sırasındaki zorunlu alan bölümlerini kaldırmak istiyorum temanın içinde authentication.tpl dosyasını düzenledim kaldırdım ama halen sitede görünüyor başka nereden kaldırmalıyım ?
Cvp: iletişim formu
çok teşekkür ederim ben temanın css den hallettim daha iyi oldu çok sağolun resim olayını çözdüm ama mail olayı ile halen uğraşıyorum mail klasöründe tr klasörü oluşturdum ingilizcedeki dosyaları kopyalayıp türkceye cevirdim ama halen iletişim kutusundan mail gönderildiğinde...
Cvp: iletişim formu
dediğinizi uyguladım hepsi yeşil tikli sorun yok ama halen mail geldiğinde boş geliyor sadece mailde logo geliyor yazılan yazılar yok mail klasörünü tr yaptım eksik dosyaları tamamladım fakat yine boş geliyor bunun için başka bir çözüm bulucam
size başka bir sorum olacak...
Merhaba arkadaşlar
Forumda aradım fakat bulamadım geri sayım sayacına ihtiyacım var istediğim ürünün altına ekleyebileceğim bir geri sayım sayacı
Şimdiden çok teşekkür ederim.
cevaplayan arkadaşlara şimditen teşekkür ederim.
Sorum
Her ürüne Hediye notu nasıl ekleye bilirim ve birden fazla hediye notu ekleye bilirlermi örneğin çift alyans var bunların içine yazı yazılacak iki yüzük içinde ayrı ayrı olması gerek iki ayrı not ekleye bilirlermi ?
Merhaba,
Soracağım soruyu aslında forumda araştırdım daha önce sorulmuş fakat cevapsız kalmış şimdi arkadaşla aynı şeyi yaşıyorum haber bültenini kurdum çalışıyor fakat haber bültenine üye olan mail adreslerini nasıl görücem ve onlara nasıl topluca mail atıcam ? bir türlü bulamadım :(
Cvp: sayfa genişliği
dediğiniz gibi yaptım tool/smarty klasörünü sildim ama site çalışmadı geri yükledim smaty_v2 klasörün içindekileri sildim ama bir değişiklik olmadı :(
Cvp: sayfa genişliği
BULDUM yüklediğim temanın içerisindeki global dosyasında altta foot var oradan düzenlttim oldu şimdi başka bir sorum var
TPL dosyasını güncelledim servere kopyaladım ama değişiklikler olmadı :( ek olarak ne yapmam gerek