Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

benqx kullanıcısının son içeriği

1. B

Kategori de 4 sıra halinde sıralama

Merhaba, kategorilere tıkladığımda ürünler tek sıra halinde aşağı doğru sıralanıyor ben bunu 4 sıra olarak nasıl yapabilirim?
  2. B

Zorunlu alan kaldırma

Cvp: Zorunlu alan kaldırma evet değişiklik yapıyorum hatta zip kodu diye ne kadar yer varsa kaldırdım ups modülü dahil ama sonuç değişmedi sizin deneme imkanınız var mı acaba temanın altındaki dosyadan mı değişiyor siz kaldıra bilecek misiniz kendi servarınız da
  3. B

Zorunlu alan kaldırma

Cvp: Zorunlu alan kaldırma Denedim olmuyor :(
  4. B

Zorunlu alan kaldırma

Merhaba, üyelik sırasındaki zorunlu alan bölümlerini kaldırmak istiyorum temanın içinde authentication.tpl dosyasını düzenledim kaldırdım ama halen sitede görünüyor başka nereden kaldırmalıyım ?
  5. B

Modül İstek[ÇÖZÜLDÜ]

Cvp: Modül İstek çok teşekkür ederim ben şimdi gördüm :) çok sağolun yardımlarınız için teşekkürler
  6. B

iletişim formu

Cvp: iletişim formu çok teşekkür ederim ben temanın css den hallettim daha iyi oldu çok sağolun resim olayını çözdüm ama mail olayı ile halen uğraşıyorum mail klasöründe tr klasörü oluşturdum ingilizcedeki dosyaları kopyalayıp türkceye cevirdim ama halen iletişim kutusundan mail gönderildiğinde...
  7. B

iletişim formu

Cvp: iletişim formu dediğinizi uyguladım hepsi yeşil tikli sorun yok ama halen mail geldiğinde boş geliyor sadece mailde logo geliyor yazılan yazılar yok mail klasörünü tr yaptım eksik dosyaları tamamladım fakat yine boş geliyor bunun için başka bir çözüm bulucam size başka bir sorum olacak...
  8. B

iletişim formu

Merhaba, bir sorunum var da iletişim formundan kullanıcılar bişeyler yazıp gönderdiğinde mail geliyor fakat mailler boş geliyor ne yapmam gerek
  9. B

Modül İstek[ÇÖZÜLDÜ]

Merhaba arkadaşlar Forumda aradım fakat bulamadım geri sayım sayacına ihtiyacım var istediğim ürünün altına ekleyebileceğim bir geri sayım sayacı Şimdiden çok teşekkür ederim.
  10. B

Hediye notu

cevaplayan arkadaşlara şimditen teşekkür ederim. Sorum Her ürüne Hediye notu nasıl ekleye bilirim ve birden fazla hediye notu ekleye bilirlermi örneğin çift alyans var bunların içine yazı yazılacak iki yüzük içinde ayrı ayrı olması gerek iki ayrı not ekleye bilirlermi ?
  11. B

haber bülteni

Cvp: haber bülteni keiser çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için
  12. B

haber bülteni

Cvp: haber bülteni bilen bir kişi bile yok mu forum da ya
  13. B

haber bülteni

Merhaba, Soracağım soruyu aslında forumda araştırdım daha önce sorulmuş fakat cevapsız kalmış şimdi arkadaşla aynı şeyi yaşıyorum haber bültenini kurdum çalışıyor fakat haber bültenine üye olan mail adreslerini nasıl görücem ve onlara nasıl topluca mail atıcam ? bir türlü bulamadım :(
  14. B

sayfa genişliği

Cvp: sayfa genişliği dediğiniz gibi yaptım tool/smarty klasörünü sildim ama site çalışmadı geri yükledim smaty_v2 klasörün içindekileri sildim ama bir değişiklik olmadı :(
  15. B

sayfa genişliği

Cvp: sayfa genişliği BULDUM yüklediğim temanın içerisindeki global dosyasında altta foot var oradan düzenlttim oldu şimdi başka bir sorum var TPL dosyasını güncelledim servere kopyaladım ama değişiklikler olmadı :( ek olarak ne yapmam gerek
Üst Alt