Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

berkant53 kullanıcısının son içeriği

1. B

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 Evet host firmam ile de görüştüm yazma izinlerinin oldugunu belirtti.Ayrıca yazma izni olmazsa files klasörüne yukledigim resmi atarmı acaba ?
  2. B

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 Hertelden yazan: aynısını yaptım sonuç aynı file içerisine atıyor yuklemiş oldugum resim vs.. yine görünmedi.
  3. B

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 http://www.maltepedigiturk.com/shop/ 1.2.5 sürüm sag ve sol altta kutu içerisinde çarpı olarak .görünmekte.
  4. B

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 Hiçmi yardım edecek kimse yok forumda ?
  5. B

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 Merhaba, Modülü yükledim ama resim görünmüyor .resim yerine yol için baktıgımda - modules/sotewsadds/files/Left görünmekte yardım lütfen.
  6. B

Admin Panelinde Hata Mesajı Yardım

Cvp:Admin Panelinde Hata Mesajı Yardım teşekkür ederim verdiginiz bilgi için.host firması ile iletişime geçtim bakacaklarını ilettiler. Dosya yolu ile ilgili sorun oldugunu düzelteceklerini ilettiler.
  7. B

Cvp:Admin Panelinde Hata Mesajı Yardım dediklerinizi denedim farklı host a kurdum aynı sonuç.htacess işaretledigimdede yazmıyor.pleks panelden yazdım yine aynı sonuç.Yardım lütfen. Var 1 Hata 1.Path is not the same between your browser and you server : - Server: shop/turkiyem/login.php -...
  8. B

Merhaba Arkadaşlar PrestaShop_v1_2_5_Turkce kurulumu yaptım.Panelde bu hata geliyor ve panelde işlem yapamıyorum hata mesajı veren ekran geliyor. 1.Path is not the same between your browser and you server : - Server: xxxxx/xxxxxx/login.php - Browser...
Üst Alt