Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

beyazgolge kullanıcısının son içeriği

1. B

Üst kısımdaki boşluğu kaldıramadım.

Cvp: Üst kısımdaki boşluğu kaldıramadım. 1.3.1 versiyonunu kullanıyorum sorun ortadaki modülden kaynaklanıyormuş onu kullanmakdan vaz geçtim farklı bir tasarıma gittim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sağolun.
  2. B

Cvp: Üst kısımdaki boşluğu kaldıramadım. maalesef olmadı hiç bi etki vermedi.
  3. B

Cvp: Üst kısımdaki boşluğu kaldıramadım. yüklediğim moduller temayla gelen moduller aslında editorial modulunu kaldırdığım zaman sorun büyük oranda gidiyor. ama editorial modulunde css yok global cssde editoriallar bunlar. /* Block editorial */ .editorial_block { margin-bottom: 2em; }...
  4. B

ileri butonu aktif değil

Cvp: ileri butonu aktif değil tahminen sorunlu bir yer vardır. kurulum esnasında kırmızı renkli yazılar mevcutmuydu ?
  5. B

Merhaba üst kısımla orta arasında kalan boşluğu bir türlü kaldıramadım yardım ederseniz çok memnun olurum. parti.JPG
  6. B

prestashop 1.3.1 v tema hakkında--Problem Bendemi?

Cvp: prestashop 1.3.1 v tema hakkında--Problem Bendemi? evet teşekkürler banada lazım oldu :)
  7. B

Çok çeşitli temalar 21 adet

Cvp: Çok çeşitli temalar 21 adet teşekkürler sağolasın baya işime yarayacaklar.
  8. B

Siteye Saat Eklemek

Cvp:Siteye Saat Eklemek Arkadaşın dediği doğru bu saat modülü değil yanlış eklenmiş ama sadece clock.tpl dosysını açıp aşşağıdaki kod ile değiştirirseniz sorun çözülüyor. <div id="informations_block_left" class="block"> <embed width="190" height="90" src="modules/clock/clock2.swf">
Üst Alt