Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

beyzasena15 kullanıcısının son içeriği

1. B

xml dosyası aktarma

tedarikçi firmadan aldığım xml dosyaları import edemiyorum detaylı anlatımda bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  2. B

prestashop 1,1 kurlum

kurulumu tamamladım ama logoyu değiştiremiyoum ve üst bannerdeki herşey logonun altında çıkıyor
  3. B

kurumlumda 3.aşamayı geçemiyorum

1 Adet Domain Barındırma 1 GB Disk Alanı 5 GB (5000 Mega Byte)data transfer 20 POP3/IMAP4 email accounts 20 Mb. Mailbox Boyutu 1 Adet MySQL 5,0 100 MB MySQL Alanı WebMail Desteği Otomatik mail Cevaplama Mail Yönlendirme Pop3/Smtp Desteği Html, PHP. PERL, ISAPI, CGI desteği WAP/WML...
  4. B

mysql 5.0 sürümü
  5. B

ftp klasöründen sildim ve tekrar yükledim ama yine aynı hatayı veriyor
  6. B

3. aşama sorunu

Veri Tabanına Veri Girerken Hata Oluştu 'CREATE TABLE `ps_dlgaccess` ( `id_profile` int(10) unsigned NOT NULL, `id_tab` int(10) unsigned NOT NULL, `view` int(11) NOT NULL, `add` int(11) NOT NULL, `edit` int(11) NOT NULL, `delete` int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id_profile`,`id_tab`) ) ENGINE=...
  7. B

kurulumda 3.aşamada Veri Tabanına Veri Girerken Hata Oluştu 'CREATE TABLE `ps_dlgaccess` ( `id_profile` int(10) unsigned NOT NULL, `id_tab` int(10) unsigned NOT NULL, `view` int(11) NOT NULL, `add` int(11) NOT NULL, `edit` int(11) NOT NULL, `delete` int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY...
  8. B

prestashop 3. aşamayı geçemiyorum

prestashop 1,4,1 tr kullanıyorum 3. aşamada Veri Tabanına Veri Girerken Hata Oluştu 'CREATE TABLE `ps_dlgaccess` ( `id_profile` int(10) unsigned NOT NULL, `id_tab` int(10) unsigned NOT NULL, `view` int(11) NOT NULL, `add` int(11) NOT NULL, `edit` int(11) NOT NULL, `delete` int(11) NOT NULL...
Üst Alt