Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
linkler çözüldü çözülmesine de bir sıkıntı daha var şimdide url kısmını dikkat edersek direktman yazdığım ürün isminin başına sayılar koymaktadır sanırım id sayıları bunlar bu rakamları nasıl kaldırabilirim o ayar kısmınıda söyleyebilirmisiniz
PrestaShop 1.5.6.2 sürümünü kurdum. Son sürümünüde kurdum aslında ama son sürümü şuan sıkıntılı beyaz ekran veriyor, admin girişi açılmıyor, site index açılmıyor, sayfada hiç hata olmadan açılmama gibi durumlar olabiliyor şuana kadarda ben hiç görmedim prestashop kurupta kullanan neyse...
bir ürünün link veya meta açıklamasınımı güncellemeye çalışmıyorum.çalışsamda problemim çözülmeyeğimi biliyorum sadece sormak istediğim şudur
Bir ürünün link veya meta açıklamasını ürünü yeni oluştururken presta shop kafasına göre bişi atıyor örneğin :Samsung Galaxy i9300 S3 Cep Telefonu -...
Kullanıcı dostu bağlantı : adresinde gözüken adres ile nette çıkan ve google index sayfasında çıkan kalıcı bağlantı adresi farklı çıkıyor buda seo ve arama motorlarında çıkma sayfasını etikilyor bi örnek ile tarif etmeye çalışayım Kullanıcı dostu bağlantı (samsung-i9190-galaxy-s4-mini)...