Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İLK OLARAK EKLEDİM SONRA BASARIYLA AKTARIRDI DEDİ FAKAT AKTARILAN BİR URUN YOK SONRA TEKRAR DENEDİM BENİM ONCEKİ URUNLERİMİ DEGİSTİRDİ 3 TANESİNİ VE BU URUNLERİM PRODUCT KISMINDA GOZUKMEMEYE BASLADI SILMEK ISTIYORUM SACMA SACMA SEYLER YAZIYOR FAKAT BULAMADIGIM ICIN SILEMİYORUM SONRA TEKRAR...
Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır. GOOGLE ARATINCA BOYLE CIKIYOR BU NE ZAMAN DEGİSİCEK TİTLE DEGİSTRDİM YADA BASKA BİR YERDEN Mİ DEGİSİYOR BİLGİ VERİCEK OLA BİLEN VARMI
Reklam blok yapılandırma 155x163 px boyutunu yukseltmek degistirmek nasıl oluyor oranın ayarını mesala 200x370 yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler görüntü ekledim boyutu yukselttmek istiyorum bu modulde
Bize yardımcı olan adminlere ve ozellikle ahmet bey e cok tesekkür ederim yardımlarından ve ugraslarından dolayı benim gibi tesekkür etmek isteyen varsa buraya yorum atabilirler
bende boyle oluyor hem dosyayı hem resmi upload ettim eger ornek bi cvs dosyası olan varsa bana gonderebilir mi?
www.evetdemedenonce.com/2.csv
dosyayıda burdan indirebilirsiniz
olmadı ptt diye kargo yaptım herseyini onayladım avrupa diye ulke actım turkiye dahil ettim yani bir sorun yok gibi gozukuyor ama hala aynı hatayı veriyor baska ne yapabilirz olmadı mail adresinizi verin telefonla ozelden yapalım yada giriş bilgilerini veriyim nede olsa suan denemede baska bir...