Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

bulent344 kullanıcısının son içeriği

1. B

Excell de urun eklemede hata LUTFEN YARDIM EDİN

İLK OLARAK EKLEDİM SONRA BASARIYLA AKTARIRDI DEDİ FAKAT AKTARILAN BİR URUN YOK SONRA TEKRAR DENEDİM BENİM ONCEKİ URUNLERİMİ DEGİSTİRDİ 3 TANESİNİ VE BU URUNLERİM PRODUCT KISMINDA GOZUKMEMEYE BASLADI SILMEK ISTIYORUM SACMA SACMA SEYLER YAZIYOR FAKAT BULAMADIGIM ICIN SILEMİYORUM SONRA TEKRAR...
  2. B

2.ci bir reklam blogu istiyorum ilk reklam blogunun altına bunu nasıl yapabilirim

2.ci bir reklam blogu istiyorum ilk reklam blogunun altına bunu nasıl yapabilirim 2 tane reklam blogum olsun istiyorum alt alta
  3. B

Meta tagları degistirim ama Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır. kalkmad

Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır. GOOGLE ARATINCA BOYLE CIKIYOR BU NE ZAMAN DEGİSİCEK TİTLE DEGİSTRDİM YADA BASKA BİR YERDEN Mİ DEGİSİYOR BİLGİ VERİCEK OLA BİLEN VARMI
  4. B

Reklam blok yapılandırma 155x163 px boyutunu yukseltmek degistirmek nasıl oluyor

Reklam blok yapılandırma 155x163 px boyutunu yukseltmek degistirmek nasıl oluyor oranın ayarını mesala 200x370 yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler görüntü ekledim boyutu yukselttmek istiyorum bu modulde
  5. B

Ürün yüklerken kategori secemiyorum cıkmıyor (GORUNTU YUKLEDIM) BAKABILIRSINIZ

Hosting firmasından kaynaklanan bir sorundur buda onlarla cozmeniz gerekiyor suan ben mail attım
  6. B

Meta taglarda hata sorun nedir :/ acaba

Sorun cozuldu url bos bırakmak gerekiyor
  7. B

Bu konuyu ilgili ADMIN'ler için :d acıyorum tesekkürler ahmet bey

Bize yardımcı olan adminlere ve ozellikle ahmet bey e cok tesekkür ederim yardımlarından ve ugraslarından dolayı benim gibi tesekkür etmek isteyen varsa buraya yorum atabilirler
  8. B

1.4 kullanıyorum index vb denermisin derken
  9. B

Digerlerinde sorun cıkmadı birtek bunda sorun cıktı anasayfada gorselde gorundugu gibi kalıyo hata veriyor
  10. B

Ürün yüklerken kategori secemiyorum cıkmıyor (GORUNTU YUKLEDIM) BAKABILIRSINIZ

Kategori secemiyorum home yazıyor sadece goruntu yukledim hata ile ilgili ne yapmam gerekiyor :/
  11. B

İmport için Örnek CSV dosyaları

bende boyle oluyor hem dosyayı hem resmi upload ettim eger ornek bi cvs dosyası olan varsa bana gonderebilir mi? www.evetdemedenonce.com/2.csv dosyayıda burdan indirebilirsiniz
  12. B

Kargodan sonra Ödemeye geçmiyor

Bu sorunu cozemicekmiyiz
  13. B

eklermisiniz ordan konusalım
  14. B

olmadı ptt diye kargo yaptım herseyini onayladım avrupa diye ulke actım turkiye dahil ettim yani bir sorun yok gibi gozukuyor ama hala aynı hatayı veriyor baska ne yapabilirz olmadı mail adresinizi verin telefonla ozelden yapalım yada giriş bilgilerini veriyim nede olsa suan denemede baska bir...
  15. B

peki onu nasıl yapıcam ben ptt diye bir kargo yaptım goremedim ayrıca bi tane kargo olsa sorun cıkartırmı ve odeme modulleri tekrar yukluyorum
Üst Alt