Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olayı selectbox değilde input ile çözdüm :) artık istediğim şekilde listeletebiliyorum kombinasyonları, ama renge göre stoğu olan numaraları aktif ettirmesi kaldı sadece. yani verdiğim resimde dikkat ederseniz 35 ve 37 numara aktif değil, çünkü mavi ayakkabılar için o numaralar mecvut değil...
dostum yardımın sayesinde sorunumu hallettim ama şu anda gösterim şekinde yapmak istediğim bişey var.
istediğim şu alttaki resimde olduğu gibi ayakkabı numaralarını göstere bilir miyiz?
evet öğrenmek istediğim oydu, sağol cevap için. e-ticaret olayında yeni olduğumdan çok detaylı bilmiyorum sistemleri. ama birkaç gündür inceliyorum çözdüm olayı artık
aynı soruyu bende soracaktım bu konu iyi oldu. 1.4.8.2 kurdum bugün. bu sürüme uyumlu olan bir tema buldum ama dediğiniz olay her temada yapılabilir mi yoksa kodlarlada oynamak gerekecek midir?