Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

button kullanıcısının son içeriği

1. B

Sanal POS Modülleri

Cvp: Sanal POS Modülleri bu modülü yüklediğim zaman sayfanın ana ekranı görüntülenemiyor yönetim sayfasına girilebiliyor... neden oluyor:(
  2. B

Sanal POS v1.4 Uyumlu Sanal POS v6

Cvp: Sanal POS v1.4 Uyumlu Sanal POS v6 Farklı bir firma tarafından benzer bir modül aldık ve kendi çabalarımızla kurulumunu yapmaya calıstık ve calıstıramadık. ve ilgisiz tavırları nedeniyle sorunu kendimiz çözmeyi düşünürken bu modülü farkettim beceriksizliğimin bir ödülü olsa gerek 1 hafta...
  3. B

Hediye ürünler(Modül İstek)

Cvp:Hediye ürünler(Modül İstek) Müşteri sadakati ve ödüller modülünü kullanıyorum fakat müşterilerim bu modül sayesinde kazandığı kuponları indirimleri nasıl kullanabilir... yardımcı olabilecek yada modülü kullanan biri varmı_?
  4. B

Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçi

Cvp:Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçi sorunum ekteki resimde arkadaslar 777 değerlerini pdf kurulum klavuzundaki gibi yapıyorum zaten sorun nerde anlamadım http://img443.imageshack.us/i/presta.jpg/] :dry:
  5. B

Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçi

"Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi" bu hata yüzünden 1.2 versiyonu yüklemeye calısıyorum ama yine hata hangi klasörlere 777 vericem inanın anlamıs değilim kurulumu yapan arkadaslara sesleniyorum lütfen yardım...
Üst Alt