Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sotewsadds ı yükledim sağtarafa bir resim attım sonrasında kategorilere girilmedi ve üst kısımda bulunan slaytlı baner da gitti bende eklentiyı kaldırdım ve ftp dende sildim ama hala sorun devam ediyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, ekte hatanın görüntüsü mevcut
site adı
Kibarlı Panax...
Meta-taglar bölümünden site ayarlarını yaptım resimdeki gibi Url yniden bölümünde 404 yazısı var bunu değiştiremiyorum
sitem anasayfada ww.siteismi.com/tr/404 olarak görülüyor ben /tr/404 görülmesin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
1.4 sürümü tekrar yükledim kurulum yaparken confire bölümünde resimde etrafını cevirdigim bölüm kırmız olarak geciyor aca sebeb bu olabilirmi.(kurulum hızlı gectıgı için resmina alamadım resim örnektir)
burdaki konu eskı tarıhlı ve cevab yazılmaz dıye baska bı başlık acmıstım acemılıkten kusura bakmayın ftp programından img ve alt klasör olan p klasörünü 777 yaptım. diger konu sayfası.http://presta-tr.com/forumlar/genel-sorunlar-forum/12682-admin-panelinden-resim-degistiremiyorum.html
hata vermıyor fakat yönetim ofisi-katalog diye boş bir sayfada kalıyor. daha önce resım yukleme ve degiştirmede yeşil onay yazısı cıkyordu. resimleri kaydet detıkten sonra resimdeki ekranda kalıyor
s.a bende presta 1.2 versiyonu yüklüydü farklı bir sorundan dolayı site scrıptini ftp den kaldırdım 1 ay sonra tekrar yüklediğimde ürün resimlerini degiştremedim diger sürümleride denedim sorun halen devam ediyor img ve p klasörünün izinlerini veriyorum bi türlü bu sorunu aşamadım. yardımcı...
s.a bende presta 1.2 versiyonu yüklüydü farklı bir sorundan dolayı site scrıptini ftp den kaldırdım 1 ay sonra tekrar yüklediğimde ürün resimlerini degiştremedim diger sürümleride denedim sorun halen devam ediyor img ve p klasörünün izinlerini veriyorum bi türlü bu sorunu aşamadım. yardımcı...