Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir!
sorun nedir peki anlamadım panele bakmak lazım bir yedek kullanıcı tanımla bestalyans@hotmail.com msn nem nedir sorun bakalım
Cvp:MOBİL ÖDEME
ben mobil ödeme kurdum ancak günlük satışlarda limit olması kullanımı zorlaştırıyor. bir defada sanırım yeni limit günlük 35tl aylık 150tl bana uymadığı için kaldırdım.
yapman gereken micro ödeme a.ş.http://www.mikro-odeme.com/
sitesinde herşey var ve onlar şayet firman...
Cvp:Sanal POS
bu modulu satıyorsunuz verdiğiniz örnek siteye giremedim. benimde merak ettiğim şu an kaç sitede bu modul aktif ve sorunsuz çalışıyor sadece 1 adetmi.eğer tam manasıyla çalışıyorsa ilk alanlardan biri olurum.
gerçi 1 yıldır kredi kartı eksikliği yüzünden müşteri kaçırmadım.
kredi...
Cvp:yeni kullanıcı
bu anlattığınız konular forumda zaten anlatılmakta bir yerden başlarsanız devamı gelir kimse anasının karnından doğarken bu işleri öğrenmiyor bilgisayar bilmemeniz öğrenmenize engel olduğu anlamına gelmez. takıldığınız yerlerde sorun yardımcı olalım.
Cvp:Yorum Ekleme Modülü
benim kastettiğim ürün yorumları modulu değil arkadaşlar yanlış anlaşıldım ancak sorun çözüldüğü için buraya mesaj bırakmasına gerek kalmadı
Cvp:Gümüş Alyans ve Takı
müşteri yorumları modulu prestada mevcut uzun araştırmalardan sonra buldum ve 1.1.2 ye kurdum 1.1.2 de biraz sorunlar vardı ancak 1.2.5 te çok daha güzel çalışmakta modul ücretli alındı 35avro sanırım o yüzden modulu paylaşamıyorum ancak satın almak isteyen olursa...
Cvp:Üye olurken İlçe kısmında iller çıkıyor :s
webmaster mız söylemiş tercumeler yada çevirilir bölümünde
admine giriş yapın
ARAÇLAR>TERCÜMELER(VEYA ÇEVİRİLER)>MAĞAZA ÇEVİRİLERİ(TÜRKÇE BAYRAK TIKLANACAK)
ÇIKAN SAYFADA (ADRESS 21) BU BÖLÜM AÇILIP
Cvp:ÖZEL ÜRÜNLER EDİTLENEBİLİRMİ ?
10 adet sınırlaması istediğin kadar çoğalır çok ta basit
admin>modul>özelürünler>konfigure>adedi değiştir.
diğer sorunun css ve tpl dosyalarından düzelir theme nın
Cvp:Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz!
büyük ihtimal sitenizde tanımlı bir bölge bulunmamakta
admin>kargo>bölgeler
admin>kargo>iller
bakın europe ekli olması gerekir
birde iller eklimi
Cvp:açık varmı
e ticaret sitesi arıyorsan ve prestashop işini görmez ise ozaman başka hiçbir scripte bakma derim kurma işine gelince daha kurarken zorlandıysan daha çok işin var allah kolaylık versin
Cvp:BAZI RESİMLERİ YÜKLEYEMEMEK !!
sunucunla alakalı olabilir veya bilgisayarınla 1.0.0dan beri prsta kullanıyorum böyle bir problemle hiç karşılaşmadım