Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

byercu kullanıcısının son içeriği

1. B

Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir!

Cvp: Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir! sorun nedir peki anlamadım panele bakmak lazım bir yedek kullanıcı tanımla bestalyans@hotmail.com msn nem nedir sorun bakalım
  2. B

prestastore nedir

Cvp:prestastore nedir www.bestalyans.com www.superhijyen.com gibi e-ticaret web sitelerinin alt yapısıdır diyebiliriz.
  3. B

MOBİL ÖDEME

Cvp:MOBİL ÖDEME ben mobil ödeme kurdum ancak günlük satışlarda limit olması kullanımı zorlaştırıyor. bir defada sanırım yeni limit günlük 35tl aylık 150tl bana uymadığı için kaldırdım. yapman gereken micro ödeme a.ş.http://www.mikro-odeme.com/ sitesinde herşey var ve onlar şayet firman...
  4. B

Sanal POS v1.4 Uyumlu Sanal POS v6

Cvp:Sanal POS bu modulu satıyorsunuz verdiğiniz örnek siteye giremedim. benimde merak ettiğim şu an kaç sitede bu modul aktif ve sorunsuz çalışıyor sadece 1 adetmi.eğer tam manasıyla çalışıyorsa ilk alanlardan biri olurum. gerçi 1 yıldır kredi kartı eksikliği yüzünden müşteri kaçırmadım. kredi...
  5. B

yeni kullanıcı

Cvp:yeni kullanıcı bu anlattığınız konular forumda zaten anlatılmakta bir yerden başlarsanız devamı gelir kimse anasının karnından doğarken bu işleri öğrenmiyor bilgisayar bilmemeniz öğrenmenize engel olduğu anlamına gelmez. takıldığınız yerlerde sorun yardımcı olalım.
  6. B

Yorum Ekleme Modülü

Cvp:Yorum Ekleme Modülü benim kastettiğim ürün yorumları modulu değil arkadaşlar yanlış anlaşıldım ancak sorun çözüldüğü için buraya mesaj bırakmasına gerek kalmadı
  7. B

Gümüş Alyans ve Takı

Cvp:Gümüş Alyans ve Takı müşteri yorumları modulu prestada mevcut uzun araştırmalardan sonra buldum ve 1.1.2 ye kurdum 1.1.2 de biraz sorunlar vardı ancak 1.2.5 te çok daha güzel çalışmakta modul ücretli alındı 35avro sanırım o yüzden modulu paylaşamıyorum ancak satın almak isteyen olursa...
  8. B

yeni kullanıcı

Cvp:yeni kullanıcı nasıl bir yardım istiyorsunuz profesyonelmi amatörmü
  9. B

Üye olurken İlçe kısmında iller çıkıyor :s

Cvp:Üye olurken İlçe kısmında iller çıkıyor :s webmaster mız söylemiş tercumeler yada çevirilir bölümünde admine giriş yapın ARAÇLAR>TERCÜMELER(VEYA ÇEVİRİLER)>MAĞAZA ÇEVİRİLERİ(TÜRKÇE BAYRAK TIKLANACAK) ÇIKAN SAYFADA (ADRESS 21) BU BÖLÜM AÇILIP
  10. B

ÖZEL ÜRÜNLER EDİTLENEBİLİRMİ ?

Cvp:ÖZEL ÜRÜNLER EDİTLENEBİLİRMİ ? 10 adet sınırlaması istediğin kadar çoğalır çok ta basit admin>modul>özelürünler>konfigure>adedi değiştir. diğer sorunun css ve tpl dosyalarından düzelir theme nın
  11. B

Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz!

Cvp:Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz! büyük ihtimal sitenizde tanımlı bir bölge bulunmamakta admin>kargo>bölgeler admin>kargo>iller bakın europe ekli olması gerekir birde iller eklimi
  12. B

Gümüş Alyans ve Takı

Cvp:Gümüş Alyans ve Takı Bestalyans Satış Mağazamızda müşteri yorumları modulu bulunmaktadır.
  13. B

açık varmı

Cvp:açık varmı e ticaret sitesi arıyorsan ve prestashop işini görmez ise ozaman başka hiçbir scripte bakma derim kurma işine gelince daha kurarken zorlandıysan daha çok işin var allah kolaylık versin
  14. B

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim ben de teşekkür ederim paylaşımın için ücretsiz tema kullansaydım isterdim ama şu an ihtiyaç yok
  15. B

BAZI RESİMLERİ YÜKLEYEMEMEK !! / çözüldü...

Cvp:BAZI RESİMLERİ YÜKLEYEMEMEK !! sunucunla alakalı olabilir veya bilgisayarınla 1.0.0dan beri prsta kullanıyorum böyle bir problemle hiç karşılaşmadım
Üst Alt