Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Özel ürünlerde problem
Sorunda orda zaten. Şuan sitede Presta Shop v.1.0 kurulu durumda
1. Dövizler diye birşey yok sadece kurlar var
2.Kurlara girip TL'yi düzenlemeye girdiğimde ondalık sistemleri devre dışı bırakma diye bişey yok.
Cvp:Özel ürünlerde problem
Tamam şimdi çözdüm homefeatured'in tplsininden resimlerin boyutunu 100x100 px yaptım sorun ortadan kalktı. ama şidmi bir sorun daha olacak ürünün fiyatı 4,400.00 TL şeklinde görünüyor biz bunu nasıl 4.400 TL olarak ayarlayabiliriz. v 1.1'de böyle bir özellik bulunuyor...
merhaba
Presta Shop v.1.0 kullanıcısıyım ve ana sayfadaki özel ürünler'de bir problemin bulunuyor...
Özel ürünler aşağıya doğru çift sıra inmesi gerekirken tek sıra halinde iniyor.. bunu nasıl düzeltebilirim acaba. yardım ederseniz çok sevinirim
Teşekkürler
Cvp:Farklı Kurlar Lütfen Arkadaşlar Yardım Ediniz...
Eğer öyle bir modül varsa çok çok iyi olacak benim için bu modülü daha öncede belirttiğim gibi ücretli yada ücretsiz sağlayabilirseniz çok sevinirim
Cvp:Farklı Kurlar Lütfen Arkadaşlar Yardım Ediniz...
Sizin dediğiniz modüllerde sadece misal dolar olarak belirlersek ürünü sadece dolar olarak gözüküyor bütün ürünler
bazı bizim almanyadan euro fiyatı ile gelen ürünlere biz euro fiyatı girmemiz gerekiyor...
ama türkiyede üretilen ürün türk...
Merhabalar
Sitemdeki ürünlerde bazı ürünler Dolar, Bazıları Euro , Diğerleri ise YTL bu şekilde bir modül bulamadım... Bu konuda ücretli yada ücretsiz çözmemizin bir yönetemi varmı acaba
Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...
Çok Önemli
Şimdiden Teşekkür Ederim
Saygılarımla
Merhaba
Modüllerden Kur kutusu ekliyorum ancak sitede kurlar görünmüyor forumda bulduğum Merkez Bankası Döviz kurlarını ekliyorum ama hiçbir şekilde sitemde döviz kurlarını göremiyorum. Birde sitemdeki üyelerin ürünler hakkında yorum yazmalarını nasıl sağlayabilirim..
Şimdiden yardımınız...
Cvp:Admin İzinleri Lütfen Yardım Ediniz
Yardımınız İçin Çok Teşekkür Ederim
Dün gece epey uğraştım düzelttim ama nasıl düzelttim bilmiyorum
Forum'a daha yeni girebildim
İlginiz İçin Teşekkür Ederim
Merhaba Arkadaşlar
Bildiğiniz gibi Presta Shop'da birden çok yetkili oluşturabiliyoruz ve bu yetkililerin hepsine farklı farklı izinler verebiliyoruz.
ben 2 tane yetkili personel oluşturdum ve 2 tanede seviye oluşturdum yanlışlıkla kendimide düşük olan seviyeye kaydettim ve şimdi hiçbir...
Cvp:Admin Paneli
Yardımınız İçin Teşekkür Ederim Sorunum Ortadan Kalktı..
Ancak Şimdi Kontrol Ettim Sipariş Verirken Ülke Seçiminde Türkiye yazması gerekirken Turkish yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz..
Saygılarımızla
Merhaba Arkadaşlar
Presta Shop 1.0 kullanıcısıyım ancak admin panelindeki menüler türkçe olmuyor ama diğer herşey türkçe bu menüleri nasıl türkçe yapabilirim bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum
Saygılarımla