Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok tşkler değerli admin kardeşim. aklına ve emeğine sağlık. belki bir vatandaşımızın daha işine yarayabilir telefon numarası eklenmiş hali ile. biraz cebelleştim ama sonunda hallettim sayende. hakkını helal et. dosyayı şuradan tel no isteyen hali eklenmiş şekilde indirebilirsiniz ...
Cvp: flower teması sorunu, lütfen yardım...
hosting kontrol paneline gir, benim için deneme amaçlı bi ftp hesabı aç , (k.adı deneme1, şifresi : 1234 şeklinde o tarz bişiler oluştur. ben işi bitirdikten sonra ftp hesabını silersin. oluşturacağın yeni şifreyi cddavetiye@hotmail.com a gönderirsin...
http://www.siteadi.com/themes/flower2/img/banner.jpg ftp den buraya atacaksın. direkt http den okumamasının sebebi belki yukardaki resmi değiştirmiş olman da olabilir. header.tpl nin de orjinalini atmayı unutma. istersen özelden ftp bilgilerini...
bir de banner.jpg mi dosyanın tam adı yoksa banner.JPG mi ? yani uzantısına bak, uzantısı büyük harf ise ondan da kaynaklanabiliyor bazen. bu uzantıya bilgisayarında değil, ftp de bak. yada bana site adını söyle kurulu olduğu yeri , bakayım bi
Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme
bu sorunların tamamı chmod ayarları ile alakalı kardeş, sadece install klasörünü sunucunuza yeniden upload edin, chmod ayarlarının yapılandırmasını ayar sayfasındakilere göre yapılandırın ftp nizden yada cpanelinizden yapılandırın. ayarları yaptıktan sonra...
Öncelikle Herkese Merhaba,
2 gündür arıyorum , tam olarak çözüm bulabilmiş değilim. bu çözümü yapamamış olsaydım o kadar ürünü tek tek yeni siteye de girmek zorunda kalacaktım. o yüzden uygulayıp denemek ve bu tarz bir işlem yapacaklar için kolaylık olması açısından bu paylaşımı size...
Cvp:lütfen acil, ürün detayda sayfa bulunamıyor sorunu
yaptım da demekki olayı yanlış anlamışım... kategorileri de açmıyordu onları da açıyo şu anda. Allah razı olsun abicim . beni büyük bi zahmetten kurtardın. hastası oldum ben bu prestanın ya vallahi. interspire de çok basit geldi bana ...
az kalsın komple sıfırlıyordum siteyi abi yaw, Allah razı olsun senden. neden kaynaklanıyormuş abi sorun ?
abi çözebilirsen panelin k.adı ve şifresini vereyim sana özelden, ama büyük olasılıkla olmayacak gibime geliyo bana ...
söylediğin uygulamayı yaptım abim, ama gene aynı, http 404 - sunucu bulunamıyor hatası veriyo. sanırım hosting olabilir. yada prestanın en üst sürümünü bi deniyeyim bakalım onda ne yapacak acaba, aynı hatayı verirse benim hostingden...
kategorilerde ve ürün detayı için tıklandığında sayfa bulunamıyor sorunu veriyor.
host linux serverda. - sunucular almanya kaynaklı.
acaba hosttan mı sorun veriyor yada dosya kaynaklı başka bi sorunmu ? yada siteyi alt klasörü kurduğumdan mı ?
site...
Cvp:Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.
siteyi sıfırdan kur. ama bu kez dosyaları ftp ye atarken cuteftp,smartftp tarzı lisans isteyip cracklenmiş yada trial da olsa filezilladan başka ftp programları kullanma, diğer ftp programları bilg.da antivirüs olsada olmasada ispiyonluyorlar senin...