Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

cegomax kullanıcısının son içeriği

1. C

Özel ürünler modülü ile ilgili 2 adet soru ?

İyi günler arkadaşlar,, Özel ürünler 0,91 i kullanıyorum 1-fiyatlar sola yaslanmış olarak cıkıyor ve estetik durmuyor, nasıl ortalarım ? 2-kutucukların boyunu nasıl kısarım? ürün adı ve ürün resmi arasında kalan açıklama için ayrılan yerdeki aralık fazla benim için çok.. boşluk kalıyor.. tpl...
  2. C

502 Bad Gateway nginx hatası

tamamen katılıyorum .. ileride başıma gelebileceklerden korktuğum için prestadan vazgeçtim .. nereye kadar stabil olacağı konusunda şuphelerim oluştu . resimde görülen hata olmaması lazım yanında kapalı olmasına recomendet diyor . ayrıca sadecehostingden alınmış 2 adet hostum var ikisinede...
  3. C

herşey normal gorunuyor .. ama sorun devam ediyor
  4. C

install etmeyi deneyeyim olmazsa geri yukleme yapmadım 1 2 tema denemiştim .. sonucu yazarım teşekkürler...
  5. C

502 Bad Gateway[ÇÖZÜLDÜ]

sorun nasıl çözüldü acaba .. topik açtım bende ama henüz cevap yok ..
  6. C

iyi günler sistem normal olarak çalışmaktaydı fakat 2 gündür üye girişi yaparken 502 Bad Gateway nginx hatası alıyorum .. forumda cozülmüş olarak post var fakat nasıl çözüldügü hakkında bilgi yok .. sadecehosting le görüştüm bizde sıkıntı yok diyorlar .... yardımlarınızı bekliyorum...
  7. C

Özel Ürünler modülünü renk ve font

Cvp: Özel Ürünler modülünü renk ve font Hocam teşekkürler.. Baktım fakat özel ürünlere hangisinin etki edeceğini bulamadım.. hangi başlık altını değişmem gerekli desem ayıp olurmu.. Ya da Nasıl bulabilirim desem .. ??
  8. C

Özel Ürünler modülünü renk ve font

İyi pazarlar Özel ürünler(homeft.) modülünün butonları haric, renklerini ve fontlarını editlemek istiyorum fakat beceremedim nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba ... şimdiden teşekkürler...
  9. C

Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir!

Cvp: Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir! selamlar 1 yılı geçmiş konu üzerinden gerçi.. sorunu harfiyen uygulamama ramen cozemiyorum halen kargo yok diyor nasıl yardımcı olabilirsin .. Teşekkürler....
  10. C

slaytlı banner (homefeaturedrotator) resimler ?

Cvp:slaytlı banner (homefeaturedrotator) resimler ? 2 gun once yaptıgım değişiklik hayata geçmiş .. :) hayırlı olsun .. herkese teşekkürler .. cookies e falan dokunmadım bekledim zamanı görmek için
  11. C

Cvp:slaytlı banner (homefeaturedrotator) resimler ? teşekkürler uğraştırdım... derler ya her güzelin kusuru vardır .. muhtemelen chrome hızlı olmak adına yapıyor bunu ... explorerda durum daha iyi .. ama chromu hala bekliyorum bakalım kaç gun sonra güncelleyecek .... kolay gelsin...
  12. C

Cvp:slaytlı banner (homefeaturedrotator) resimler ? www.ghostbilgisayar.com chromda dunden beri değişiklik yok ... google dan aratıp tıklayarak ta direk adresi yazarakta değişmiyor. explorer da adres cubuguna yazarak girince değişmiyor .. google da aratıp arama sonuçlarına cıkınca tıklarsak...
  13. C

Cvp:slaytlı banner (homefeaturedrotator) resimler ? sabah hürriyet vb sayfalarda hiç bir zaman cocies temizlemiyoruzki .. script refresh ettirmiyor tarayıcıya bence .. mutlak bi kod olmalı bunun için
  14. C

Cvp:slaytlı banner (homefeaturedrotator) resimler ? sabah geldim durum aynı kodlamaya ilave bişeyler yazmak gerekli muhtemelen... mükerrer oldu pardon :)
  15. C

Cvp:slaytlı banner (homefeaturedrotator) resimler ? sabah baktım bi değişiklik yok.. bi şekilde kodlamda eksiklik var bence ..yenilemiyor.
Üst Alt