Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

cemalcan kullanıcısının son içeriği

1. C

kargoyu karsıdan odeme nasıl yaparım

Cvp:kargoyu karsıdan odeme nasıl yaparım bnm bahsettigim bu degil kargo fiyatının hiç gozukmesini istemiyorum ürünlerin agırları degisiyor şehir farklı fiyat artıyor veya cogalıyor bunlara sabit bi ücret veremem istanbuldan yollucam istanbuldaki adam bana gelipte bnden nie 10 tl alıyor...
  2. C

ilk alışverişinden sonra kapıda odeme sistemi akti

Cvp:ilk alışverişinden sonra kapıda odeme sistemi akti programlama bilen birisiyim o kadarda zor gozukmuyor nasıl alabilir mantık olarak anlatıyım prestanın içindeki kapıda odeme sistemiyle alakamız olmucak ayrıyetten bi modul yazılıcak ve dogal olarak kapıda sistemi online olmadıgı için tek...
  3. C

kargoyu karsıdan odeme nasıl yaparım

ya kargo olayında sorunlar yasıyorum. belli bi fiyattan sonra otomatik kargo ücretsiz olmasını istiyorum mesela müşteriler 100 liranın altında yaptıklarını kargolarını kendileri verdin tmm otomatik cıkıyor ama ben ekranda sepette gorunmesini istemiyorum cunku orda yazan fiyatla bnm gonderdigim...
  4. C

ilk alışverişinden sonra kapıda odeme sistemi akti

hocalarım ilk odemeyi kredi kartıyla aldıktan sonra diger alısverişlerinde kapıda odeme sistemi acılsa olurmu? yada boyle elle falan yapabilecegimiz bişi varmı?
Üst Alt