Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

cemturk kullanıcısının son içeriği

1. C

ana sayfa editörü

Cvp:ana sayfa editörü arkadaşlar bunu yaptığımda benimde sayfanın sol üst logosu yani firma logom kalkıyor..Oysa ben beta versiyondaki sepet logosunun yerine flash koymak istiyorum bir türlü kabul etmiyor, tüm forumları gezdim ancak cevabı bulamadım. Bizm bu form sayfamızda bilen bir arkadaş...
  2. C

HAZIR SİTE AKTARMA

Cvp:HAZIR SİTE AKTARMA kendi siteme yani ürünler listesine başka bir siteninkileri alacağım ama nasıl?
  3. C

BAŞKA BİR SİTENİN ÜRÜNLERİNİ KENDİ SİTEME ÇEKME

Arkadaşlar selam, burada öyle güzel şeyler öğreniyorumki, forumdan ayrılmak amkansız oldu neredeyse, bende ilerledikçe inşallah foruma katkıda bulunacağım. Şimdi sorunum şu, siteyi yaptım, ama toptancı firmanın ürünlerini tektek girmek çok zor oluyor, bunları toplu halde ürün ekleme listeme...
  4. C

Admin Panelde Modüller Gözükmüyor

Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor slm arkadaşlar modül yüklerken admin panelimde modüller gözükmüyor bir sürü hata vs veriyor. Söylendiği gibi yeniden modül klasörünü yükledim, cmod 777 yaptım. Ancak halen olmadı, en son anlatılan AdminModules Modül ****** ne yazılacak yada ne yapmam...
  5. C

ana sayfa editörü

Cvp:ana sayfa editörü arkadaşlar ana sayfadaki sepet logosunu bende kaldıramadım. header.tpl dosyasında değişiklik yaptığımda sayfa allak bullak oluyor en son versiyonu kullanıyorum. düzeltmeyide ilk kuruluştaki header.tpl dosyasını kopyalayıp eskiyi sildikten sonra yapıştırdım, sitem düzeldi...
  6. C

HAZIR SİTE AKTARMA

Arkadaşlar bir haftadır prestashop inceliyorum, önceden joomla kullanıyordum, şu an gayet memnunum. Ancak birazda acemiyim :) İşyerim bilgisayar ve elektronik satış üzerine. Yazılan konulardan cevaplara bakarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum, ancak çok yavaş ilerliyorum, keşke zamanım olsaydı...
Üst Alt