Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

cenkgursu kullanıcısının son içeriği

1. C

Admin paneli açılıyor ancak site beyaz ekran var

Cvp: Admin paneli açılıyor ancak site beyaz ekran var sorununuz hosting firmanızdan kaynaklanıyor dil ayarlarınızı değiştirerek boşuna vakit kaybetmeyin windows hostinglerde butür sıkıntılar olabiliyor biran önce hosting firamnıza sıkıntıyı iletin gereni yapacaklardır emin olun zira ben...
  2. C

Çevrimdışı kredi kartı modulü

Cvp: Çevrimdışı kredi kartı modulü hata veriyormu? nerede sorun yaşıyorsun yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
  3. C

OttoStudio

Cvp:Sticker and Sticker facebook için sotewads kullanılmış içerisindeki kaynak koduda örnek olarak aşağıdadır. <script type="text/javascript" src="http://static.ak.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/tr_TR"></script> <script...
  4. C

Yan tarafa reklam

Cvp:Yan tarafa reklam standart reklam modülü klonlanarak yapılmış olması gerekiyor adversting reklam modülünün ismini değiştirerek birden fazla reklam modülü kullanılmış aynısını sizde yapabilirsiniz.
  5. C

vergi işi nasl oluyor

Cvp:vergi işi nasl oluyor sevgili karamurselli bu tür konular hakkında gerekli bilgiye sahip değiiliz uygulamanın yasal boyutunu lütfen varsa muhasebeciniz ile görüşmeniz tavsiye olunur buradan gelecek cevaplar sizi yanlış bilgilendirebilir en iyisi bir mali muşavir ile görüşmenizdir.
  6. C

TIKLA KONUŞ

Cvp:TIKLA KONUŞ gereksinimler
  7. C

Acil Yardım 500 iç sunucu hatası veriyor.

Cvp:Acil Yardım 500 iç sunucu hatası veriyor. sadece adını değiştirmen yeterli.
  8. C

presta için host alacam yardım

Cvp:presta için host alacam yardım wMaster kullanıcısına pm atınız presta için hosting hizmeti vermektedir.
  9. C

Modul yükleme ile ilgili

Cvp:Modul yükleme ile ilgili olayın prestayla alakası yok herkesin prestabilgisi farklılık gösterebilir bir modülü yaratırken kullanılan scriptte uygun olması için o script dosyası ile beraber çalışılarak yaratılır php kodlama bilginiz varsa birde smarty denen olaydan anlıyorsanız modülü...
  10. C

*Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır.

Cvp:*Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır. teşekkürler
  11. C

Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" HATASI

Cvp:Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" HATASI kargo eklemelerle ilgili birçok kişi hata yapıyor yaptığınız hatayı tekrar tekrar deniyorsunuz iyice dibe batıyorsunuz veritabanından phpmyadmin ile girerek ps_carrier ile ilgili 3 tane tablo bulunmaktadır bunları düzenleyiniz sadece id no su 1...
  12. C

İndirim Kuponu Nasıl Kullandırılır?

Cvp:İndirim Kuponu Nasıl Kullandırılır? her alışverişte puan toplanır üye kontrol panelinde yapılan alışverişlerin puan değerleri belirtilmektedir.
  13. C

Modul yükleme ile ilgili

Cvp:Modul yükleme ile ilgili modülü tekrardan yazabilirsin. :)
  14. C

Default diL'i İngilizce yapmak

Cvp:Default diL'i İngilizce yapmak ayarlar/diller kısmından bunu yapabilirsin.
  15. C

Modul yükleme ile ilgili

Cvp:Modul yükleme ile ilgili kullandığınız modül uyumsuzdur.
Üst Alt