Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Slaytlı Kategori Bloğu v1.1
Katagori isimlerini değiştiremiyorum.. Google da katogori başlıkları üstlerde çıkıyor.. Türkçe karaktersiz yaparsam aramalarda çıkamayabilirim.. Türkçe karakterinde sorunsuz çalışabilmesi için bir önerin varmı.. Şimdiden Teşekürler..
Yeni bir tema kullanmaya başladım ve çok hoşuma gitti.. Yalnız Temanın genişlikle alakalı bir problemi var.. Tam ekran olmuyor ekrandan taşıyor..
Bunu nereen ve nasıl düzeltmem lazım..
Cvp:Slaytlı Kategori Bloğu v1.1
indirdim kurdum ve çalışıyor.. Yalnız bende şu şekilde promlem çıkardı.. Bu problemi nasıl aşarım bilmiyorum.. Problem Katagorinin üstüne geldiğimde alt katagoridekiler belirmiyor.. Aslında beliriyor ama görünmüyor.. mouse la üstüne gittiğimde tüm alt...
Cvp:Aynı Katagorideki Ürünler
Klasikbeta 3 temasının css/global.css sini not defteri ile açtım.. productscategory yazısını bul diyerek arattırdım.. Çıkan sonuçları yani
/* category Products block */
#productscategory{
margin:2em auto 0pt;
height:120px;
width:100%;
}...
Cvp:Aynı Katagorideki Ürünler
Bu problem bir arkadaşımda daha oldğunu şimdi farkettim.. Onada bir çözüm bulunamamış.. Bu modülün içindemi acaba bir değişiklik yapmamız lazım.. yoksa tameanın header.tpl 'sindemi..
Selam arkadaşlar.. yeni sürüme geçiş yapanlardanım.. Fakat eski sürümde kullandığım temayı yeni sürümde kullanmayı denerken bir kaç promlemle karşılaştım.. Bunların br kaçını halletim... Son olarak Ürüne izle dediğimde hani altında çıkan AYNI KATAGORİDEKİLER bölümü varya.. Bende bu...