Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

darkman kullanıcısının son içeriği

1. D

Euro Fiayatlı Ödemelerde Hata

Cvp:Euro Fiayatlı Ödemelerde Hata Arkadaşlar bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı?
  2. D

Sipariş geldiğinde&üye olunduğunda mail gelmiyor

Cvp:Sipariş geldiğinde&üye olunduğunda mail gelmiyor Aynı sorun benim sitemde de vardı, smtp ayarlarından sonra düzeldi, bilgiler için teşekkürler.
  3. D

Cvp:Euro Fiayatlı Ödemelerde Hata Sorunun çözüldüğünü düşünüyordum ama sipariş gelince hala çözülmemiş olduğpunu farkettim. Yardımcı olacak arkadaşlardan önerileriniz bekliyorum
  4. D

Arkadaşlar, www.duvarkapla.com sitesi için Garanti'den sanal pos aldık ve satışlara başladık ama hiç hoş olmayan bir olayla yüz yüzeyiz. Fiyatların Euro olmasına rağmen kredi kartlarından TL olarak çekiliyor. Fikir verebilecek varsa sevinirim, teşekkürler.
  5. D

SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR

Cvp:SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR Merhaba, 2 hafta önce Garanti bankasından sanal pos aldık, tatilde olduğum için biraz geç yazıyorum. Sanal pos alma süresi yaklaşık 1 ay. Öğrenmek istediğini şeyler olursa memnuniyetle cevap veririm.
  6. D

İthal Duvar Kağıdı Satış Sitesi

Merhaba arkadaşlar, Hali hazırda yapmış olduğumuz işi internet alemine taşıyalım diye düşündük ve www.duvarkapla.com 'u yapmaya karar verdik. Şu anda sitenin SSL ve sabit IP'si var Garanti Sanal Pos başvurusu yapıldı 2-3 gün içinde cevap verecekler diye umut ediyoruz. Hedefimiz son kullanıcıdan...
  7. D

Casus yazılımlar-sinyal kesici-jammer

Cvp:Casus yazılımlar-sinyal kesici-jammer Sitedeki ürünler gerçekten çok ilginç ve güzel cihazlar.
  8. D

Cvp:SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR isimtescil.net'ten thawte SSL aldım hosting'im de orda olduğu için biraz mecburiyetten oldu. Sonun giderildi; prestashop panelden SSL kullan dediğimde sitede sepet ve kasaya git linklerine tıkladığımda "Sayfa Bulunamadı" hatası alıyordum...
  9. D

Cvp:SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR SSL aldım ve Garanti Sanal Pos'a başvuru yaptım şu anda cevap bekliyorum. SSL ile ilgili küçük bir sorun var onu çözmeye çalışıyorum Sitenin ismi www.duvarkapla.com
Üst Alt