Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Euro Fiayatlı Ödemelerde Hata
Sorunun çözüldüğünü düşünüyordum ama sipariş gelince hala çözülmemiş olduğpunu farkettim. Yardımcı olacak arkadaşlardan önerileriniz bekliyorum
Arkadaşlar,
www.duvarkapla.com sitesi için Garanti'den sanal pos aldık ve satışlara başladık ama hiç hoş olmayan bir olayla yüz yüzeyiz. Fiyatların Euro olmasına rağmen kredi kartlarından TL olarak çekiliyor. Fikir verebilecek varsa sevinirim, teşekkürler.
Cvp:SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR
Merhaba,
2 hafta önce Garanti bankasından sanal pos aldık, tatilde olduğum için biraz geç yazıyorum. Sanal pos alma süresi yaklaşık 1 ay. Öğrenmek istediğini şeyler olursa memnuniyetle cevap veririm.
Merhaba arkadaşlar,
Hali hazırda yapmış olduğumuz işi internet alemine taşıyalım diye düşündük ve www.duvarkapla.com 'u yapmaya karar verdik. Şu anda sitenin SSL ve sabit IP'si var Garanti Sanal Pos başvurusu yapıldı 2-3 gün içinde cevap verecekler diye umut ediyoruz. Hedefimiz son kullanıcıdan...
Cvp:SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR
SSL aldım ve Garanti Sanal Pos'a başvuru yaptım şu anda cevap bekliyorum. SSL ile ilgili küçük bir sorun var onu çözmeye çalışıyorum
Sitenin ismi www.duvarkapla.com