Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Dharma1977 kullanıcısının son içeriği

1. D

ürün detayına girince (vergi dahil )kısmı sorunu

Cvp:ürün detayına girince (vergi dahil )kısmı sorunu TEMALAR DA product.tpl İÇERİSİNDE DEĞİŞİKLİK YAPARAK SORUNU GİDERDİM...
  2. D

ürün detayına girince (vergi dahil )kısmı sorunu

http://www.spotdukkani.net/product.php?id_product=12 ayarlar>>çeviriden yaptım sorun hala devam ediyor...
  3. D

Bilgisayar Toplama sihirbazı

siteme bilgisayar toplama sihirbazı modülü kurmak istiyorum.bu mümkünmüdür acaba?_yardımlarınızı bekliyorum.çok teşekkürler
  4. D

Banka havalesi e-mail'i

Cvp:Banka havalesi e-mail'i bera_ramazan yazan: modules/bankwire/ MAILS bende yok sebebi ne olabilir acaba.
  5. D

Kategori eklediğimizde Alt kategorileri sorunu

Kategori eklediğimizde Alt kategorilerilerde bayrak resmi yerine firma logosu ekleyebilirmiyiz acaba.(ben alt kategori açtıkça firma logosu otomotik olarak atanacak) şimdiden teşekkürler
  6. D

www.TrabzonMarket.com/shop

Cvp:www.TrabzonMarket.com/shop soruna gelince kargo>>ülkeler kısmından ekleyebilirsin.kolay gelsin
  7. D

Cvp:www.TrabzonMarket.com/shop üye girişi yaptıktan sonra sol üstte yeni konu ekleyebilirsin. wolkhan yazan:
  8. D

Cvp:www.TrabzonMarket.com/shop bence çok hoş olmus.hayırlı satışlar... mahocalife yazan:
  9. D

Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya

Cvp:Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya istikrar yazan: mail.php dosyasını ana dizine kopyaladım.fakat aynı hata mesajı nı veriyor...
  10. D

Cvp:Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya çok teşekkürler.sagolasın.deneyecem hemen...
  11. D

Cvp:Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya bu hata kodu nedir acaba.yardımcı olabilirmisiniz.çok teşekkürler:blush: Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/hosts/domains/spotdukkani567/www.spotdukkani.net/httpdocs/mail.php on line 1 yada Warning: eregi()...
  12. D

sorun çözüldü.FTP den kaynaklı bi hataymıs...

Cvp:kurulumdan sonra tema ve resimler tuhaf görüntelin Dharma1977 yazan: konu kapatılabilir. ftp progarmı ile bi sorunmuş çözdüm.ilgilenen tüm arkadaslara çok teşekkürler
  13. D

Cvp:kurulumdan sonra tema ve resimler tuhaf görüntelin KraL yazan: maalesef arkadasım.herşeyi denedim.farklı sürümler farklı temalar vs.hep aynı.kurulumda bir sorum yok fakat www.bilisimadresi.net bakabilirmisin.tuhaf değilmi sencede...
  14. D

Cvp:kurulumdan sonra tema ve resimler tuhaf görüntelin host firmasıyla alakalı olabilirmi arkadaslar.herşeyi denedim ama olmuyor.www.bilisimadresi.net
  15. D

Cvp:kurulumdan sonra tema ve resimler tuhaf görüntelin KraL yazan: hayır.daha öncede kurdum sorun olmadı baska bir host aldım yeni bir site kurayım diye kaç defa kurduysam hep aynı farklı temalardada aynı.çözemedim bu işi
Üst Alt