Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

domestosboy kullanıcısının son içeriği

1. D

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme tamam ekleme sorunu sadece Türkçe dilinde problem yaratıyormuş İngilizce ekleme yaptım en son olarak aldı sistem türkçede ne problem var onu bilmiyorum teşekkür ederim cevaplarınız için şimdi ise asıl sormak istediğim giyim ürünleri ekliyorum ama bu ürünlere nasıl beden ve...
  2. D

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme Gönderdiğiniz csvleri eklemeye çalıştım yine CSV dosyasını içer aktar butonuna basınca hiçbirşey görüntülenmiyor.bomboş bi sayfa anlamadım gerçekten nasıl olacak bu iş
  3. D

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme 2;1;Erkek Giyim;1;;;;;; 3;1;Bayan Giyim;1;;;;;; sadece böyle eklemeyi denedim,bir de CSVed programında hazırladım.ana kategori olarak 1 yazdım 'home' altına atması için, sadece id aktif isim ve anakategori alanları mevcut diğer alanlar yok aynı yukarıdaki yazdığım gibi
  4. D

Toplu Ürün ekleme

Cvp:Toplu Ürün ekleme Merhaba,öncelikle video için teşekkürler.tamamını izledim benim sorunum şu: csv dosyasını oluşturdum ve siteye yükledim. içeri aktarma'nın ilk ekranından sonra gelen kolonların gösterildiği ekranda csv kolonların altında eklemek istediğim alanlarda bilgiler doğru bir...
Üst Alt