Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

duhduhe kullanıcısının son içeriği

1. D

Prestashop V. 1.4 TR

Cvp: Prestashop V. 1.4 TR Umarım yakın zamanda cıkar
  2. D

Güncelleme yapıldı ve " Bad SubDomain SQL query! "

Bad SubDomain SQL query! böyle bir hata mesajı alıyorum
  3. D

Admin paneli açılıyor ancak site beyaz ekran var

merhabalar admin panelime giriyorum ancak siteyi açtığımda bembeyaz ekran cıkıyor. Hata ekranını açtığımda ? Fatal error: Call to undefined method Validate::isTableOrIdentifier() in /home/dahaekon/public_html/classes/ObjectModel.php on line 82 ? böyle bir hata veriyor
  4. D

Sunucu "litespeed" Bu Nedenle Site Açılmıyor

Cvp: Sunucu "litespeed" Bu Nedenle Site Açılmıyor bu hostingi yeni aldığım için digerinde böyle bir problem yoktu acaba bunda neden böyle bir$ey oluyor
  5. D

Cvp: Sunucu "litespeed" Bu Nedenle Site Açılmıyor yada sağlam çalışan 1.4 versiyon varmı acaba
  6. D

Cvp: Sunucu "litespeed" Bu Nedenle Site Açılmıyor okuduğum yorumlarda 1.4 test sürümünde oldugundan dolayı iyi bir etki vermiyor deniyor başka bir öneriniz varmı acaba
  7. D

Cvp: Sunucu "litespeed" Bu Nedenle Site Açılmıyor Ancak aynı serverda iki sitem var birisi versiyonu 1.1 bu sorunsuz çalışıyor şu anda digeride 1.3 bunda sorun var acaba bu neden olabilir acaba
  8. D

Sunucu "litespeed" Bu Nedenle Site Açılmıyor. Bilindiği üzere prestashop yazılımı apache sunucu istemektedir. ancak ben yeni bir hosting aldım ve bu hostinte LiteSpeed sunucu vardır sitem şu anda açılmıyor acil yardım ederseniz sevinirim
  9. D

Arena xml import

Cvp:Arena xml import Bu modülü nereden bulurum acaba Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  10. D

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi MySql sürümümüz 5 üzeri fakat halen daha verdiği hata Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi (Burası hala kırmızı) Safe Mode problemini .htaccess dosyasına php_flag register_globals on satırını ekleyerek hallettim. Kurulumun ilerlememesi...
  11. D

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi official sitesinde istanen hosting özelliklerine hostingim uygun. Linux, Unix, or Windows Apache Web server PHP 5.0 or later. (You may have to activate PHP 5 on your hosting service.) MySQL 4.1.14 or later Safe Mode durumumda uygun. İlk defa bir scripte yada cms de böyle...
  12. D

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi whm den bakmam gerekirmi? eğer mysql sürümü uygun değilse nasıl yükseltirim?
  13. D

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi cpanel php myadmin den baktığımda php 5.0.67 mysql işlemci sürümü 4.1.22.
  14. D

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi chmod 777 izni verilmesi gereken klasörleri, alt klasörlere ve dosyaların ayarlarını yapmış olmama rağmen bu hata görülüyor ve kurulum ilerlemiyor. Belirteyim official sitesinden indirip ingilizce kuruyorum. Hostingimde istenen özelliklere sahip görünüyor. Bu durumda ne...
  15. D

Kurulum hatasi

Cvp:Kurulum hatasi Merhaba, kurulumun ikinci aşamasında "Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi " satırı kırmızı göründüğünden ilerlemiyor. Sizce sorun nerededir?
Üst Alt