Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

e_s_a kullanıcısının son içeriği

1. E

Son iki çalışmam. Yorumlarınızı Bekliyorum.

Cvp: Son iki çalışmam. Yorumlarınızı Bekliyorum. Teşekkürler. Hımm bunada bi bakayım. Gerçi flash hep sslde sıkıntı veriyor ama uygun şeklini buluruz artık.
  2. E

Son iki çalışmam. Yorumlarınızı Bekliyorum.

Son zamanlarda üzerinde çalıştığım iki tane tema var. Gerçi daha bitmedi. Yumurcak Pazarlama Oyuncakyum yorumlarınız bekliyorum...
  3. E

Bizimle Çalışmak İster Misiniz?

Cvp: Bizimle Çalışmak İster Misiniz? Estağfurullah. Çalışmak isteyen arkadaşları bekliyorum. Çok teşekkür ederim admin. :)
  4. E

Bizimle Çalışmak İster Misiniz?

Akyol Grup Oyuncak Pazarlama LTD ŞTİ Olarak E-Ticaret bölümünde çalışacak elemanlar arıyoruz. Aranılan Özellikler : **Kısmende olsa kodlama bilgisi olan (HTML, CSS, PHP dilleri tercihimizdir.) **Hazır script konusunda deneyimli olan (Prestashop, Oscommerce, OpenCart, TomatoCart Tercihimizdir...
  5. E

Prestashop'ta if yapısı

Cvp:Prestashop'ta if yapısı Hocam öyle değilmiş çözdüm olayı. {if $category->id==5} kod satırı {/if} bu şekilde yapınca çalıştı. İyi çalışmalar.
  6. E

Prestashop'ta if yapısı

Ben prestashop?ta if yapısının .tpl uzantılı dosyalarda nasıl çalıştığını merak ediyorum. Örneğin ben bir müşteri kategorilerden bir tanesini seçtiğinde sadece o kategoriye özel resim veya flash koymak istiyorum bunu if ile nasıl yapabilirim?
  7. E

Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy Hay bu yazıyı yayınlayandan Allah razı olsun..:) Deli oluyordum bu probleme...Çözdüm sonunda...
  8. E

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim ustam emeğine sağlık. linki banada gönderir misin?
  9. E

Sanal POS v1.4 Uyumlu Sanal POS v6

Cvp:Sanal POS Ben Yumurcak Dünyası adlı sitemde bu sanal posu uzun zamandır kullanıyorum. Hiç hata almadım şu ana kadar. Çalışıyor yani.
  10. E

Muhatap Arıyorum (Sanal Pos Hakkında)

Cvp:Muhatap Arıyorum (Sanal Pos Hakkında) Dün akşam Anıl Beyin numarasını verdi www.trabzonmarket.com'un sahibi arkadaş. Anıl bey gayet iyi ilgilendi benimle ve sorun çözüldü. Artık kredi kartı çekimi yapabiliyorum sitemden. Teşekkür ederim Anıl Bey.
  11. E

Muhatap Arıyorum (Sanal Pos Hakkında)

Bu siteden sanal pos satın aldım parayı verdim modul hostuma kuruldu iyi güzel hoş. Fakat bankadan aldığım bilgileri sanal pos modulune entegre ettiğimde para çekim hatası veriyor. Günlerdir mail atıyorum cevap veren yok. Sayın yetkililer kötü örnek oluyorsunuz lütfen yardımcı olun...
  12. E

--->> 3. aşamadaki sorun

Cvp:Yaw biri baksın şuna deliricem Gördüğüm kadarıyla database versiyon hatası vermiş. Bence host sahibinle görüş ve database versiyonunun güncel olup olmadığını sor.
  13. E

Ssl aktif olduğunda Kapıda Nakit Ödeme Kayboluyor.

Cvp:Ssl aktif olduğunda Kapıda Nakit Ödeme Kayboluyor. Sorunu kendim hallettim. Ödeme modullerini kaldırıp tekrar kurunca sorun halloldu.
  14. E

Ssl aktif olduğunda Kapıda Nakit Ödeme Kayboluyor.

Merhaba, Benim sorunum şu. Kredi kartı modulunu satın aldım, kurdum. Fakat bu modulu kurduktan sonra sslide aktif edince Havale ile Ödeme ve Kapıda Nakit Ödeme modulleri sipariş esnasında artık görünmemeye başladı. Bunun çözümü için acil yardım istiyorum mümkünse. Çünkü bi iki gün içerisinde...
  15. E

BU NASIL HATA ?

Cvp:BU NASIL HATA ? windows server kullanıyorsan eğer böyle hatalar alırsın..
Üst Alt