Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

efekentli kullanıcısının son içeriği

1. E

Sitemi taşıdım - dil sorunu yaşıyorum

Cvp:Sitemi taşıdım - dil sorunu yaşıyorum bu arada şöyle bir şey daha var, iso kodunu tr yapınca; yönetim paneli tam türkçe oluyortercümelerden türkçe çevirilerin hepsini görebiliyorumama site ana sayfası hiçbir şekilde açılmıyor. sadece yönetim panelinden mağaza dilini ingilizce olarak...
  2. E

Cvp:Sitemi taşıdım - dil sorunu yaşıyorum Sayın McDaim, mesajımdada belirttiğim gibi ayarlarımın noktasına dokunmadım. şu an localhostumda sorunsuz çalışıyor. bahsettiğiniz dosya olması gerektiği gibi <?php global $_LANG; $_LANG = array(); ?> iso kodunu tr yapınca site hiç açılmıyor. tc...
  3. E

Merhaba, localhostta kurup çalıştırdığım siteyi sunucuya olduğu gibi veritabanı ile birlikte sorunsuz bir şekilde taşıdım. yönetim paneline de sorunsuz girebiliyorum. fakat ana sayfa bomboş çıkıyor. bu sorunu buradan araştırdım ve türkçe iso kodunun "tc" yapmam gerektiğini öğrendim ve yaptım...
  4. E

Önceki ürün - sonraki ürün linkleme

Cvp:Önceki ürün - sonraki ürün linkleme teşekkürler, evet bu şekilde oldu fakat son ürüne geldiğinde sonraki ürün linkini ve ilk üründe önceki ürün linkini yok etmek yada deaktif etmek için ne yapmak lazım?
  5. E

Önceki ürün - sonraki ürün linkleme

Merhaba, aklıma gelenleri önce forumda arıyorum, sonuç alamayınca yazıyorum. habire başlık açıp forumu gereksiz yere kirletmeyi istemiyorum. bu konuyla ilgili arama yaptım fakat sonuç alamadım. peşin olarak söylemek isterim. şimdi, ürün detay sayfasına girdiğimizde ürünün altında önceki ürün -...
  6. E

yönetim paneli - ürün özellik kaldırma

Cvp: yönetim paneli - ürün özellik kaldırma tamam, teşekkür ederim.
  7. E

yönetim paneli - ürün özellik kaldırma

Merhaba, İnternet sitesini yönetecek kişi bu konularda çok iyi değil. o yüzden yönetim panelinden onun kafasını karşıtırabilecek bir çok özelliği kaldırmak istiyorum. örneğin, referans, ean13, bu indirilebilir bir ürün mü, vs... bunları kaldırmak için hangi sayfayı düzenlemem gerekiyor?
  8. E

Ayırt edici özellik sorunu

Cvp:Ayırt edici özellik sorunu Tam istediğim gibi oldu, çok teşekkür ederim.
  9. E

Cvp:Ayırt edici özellik sorunu merhaba, harf kullanımı kesinlikle önemli değil. bahsettiğiniz ürün ID yönetimini nasıl oluşturabilirim? bu bahsettiğiniz özellik her ürünü eklerken kendimiz tarafından manuel oluşturulan bir id mi yoksa her ürüne sistemin otomatik atadığı bir kod mu? otomatik...
  10. E

Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.

Cvp:Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir. merhaba, bu sorun script ile ilgili değil. bu soruna yol açan en sık 2 neden şunlar, 1. si doğal olarak server'a virüs bulaşması. bundan serverda bulunan bütün siteler etkileniyor. 2. si ise en yaygın olarak kullanılan cute ftp programının cracklı...
  11. E

Merhaba, Sitemde tekstil ürünleri satılacak. daha önceki yapılmış sitede örneğin havlular kategorisindeki 50 ürün başlıkları sadece havlu diye girilmiş. renk, örnek, desen vs çeşitlerine göre kategori yapılmamış. böyle bir 50 ürünü siteye koyarken birbirlerinden ayırt edici olmasını sağlamak...
Üst Alt