Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

egox kullanıcısının son içeriği

1. E

prestashop 1.6.0.5 Beyaz Sayfa

Merhaba, 1.6.0.5 sürümünü localde kurdum problem çıkmadı ama host üzerinde kurunca hem site hem yönetim paneli beyaz sayfa çıkıyor. Ne yapmak gerekir ?
  2. E

presta v1.4.1 beyaz anasayfa sorunu

Cvp: presta v1.4.1 beyaz anasayfa sorunu bendeyaıyorum şimdi bu sorunu. sorun var diye uyarsanız biz de ona göre yükleme yapmadan düşünürüz di mi
  3. E

Ana Sayfadaki fiyatlar

Cvp:Ana Sayfadaki fiyatlar aynı sorun bendede var , v 1.1 kullanıyordum , 1.2.5 'e geçiş yaptım genede düzelmedi.Ürünlerin vergileri girildiği halde ürün sayfasında vergisiz fiyatı çıkıyor birde üstüne üstlük vergi dahil yazıyor :S Nerden seçtim bu prestashopu :S ayarlar kısmında vergi...
  4. E

(Çözüldü)Siparişte Internal Server Error Hatası

Cvp:(Çözüldü)Siparişte Internal Server Error Hatası aynı sorun bendede var yaa , sorun nasıl çözüldü söylermisiniz, ben güncelleme yaptım bu sorun için ama bu seferde başka sorunlar çıktı, tekrara eski haline getirdidim sisitemi ama bu sorun hala devam ediyor ??
  5. E

Güncellemden Sonra çıkan Sorunlar

Arkadaşalr sistemi 1.1 den 1.2.4 e yükselttim ve üsürnerin resimleri gözükmüyor, adres yolu değişmiş , nasıl düzeltirim, bir de presta orjinal temasını kullanıyorum , sağ tarafda ki modüller aktif olduğu halde gözükmüyor ?
  6. E

Localden Servera kurulum ?

Merhaba arkadaşlar localde kurup çalıştırdığım sitemi şimdi hostuma atmak sitiyorum. dosyaları göderdim , install ve admin klasörlerinin adını düzelttim yeniden kurulum yapıp, db yi yükşiyecektim ama siteyi açtığımda "Link to database cannot be established." hatasını alıyorum . Daha önce baiına...
  7. E

1.1 sütümü için ie7 sorunu

Cvp:1.1 sütümü için ie7 sorunu bu seferde mozilla da arama çubuğunu bir alt satıra atıyor, 1.1 ve 1.2 de düzelten var mı?
  8. E

Cvp:1.1 sütümü için ie7 sorunu aynı sorun 1.2 beta sürümündede var, düzeltmek için /* block top languages */ kısmını şu şelikde düzenleyin #header #languages_block_top { margin: -1.0em; float: left; height:1.5em
  9. E

"KATEGORI" şeklindeki başlıkları tükçeleştirme

Cvp: teşekkürler kardeş ama bakıyorum oraya ama KATEGORI vb.. diye bi çeviri yok, normal tr çeviriler var , sisteme otomatik büyük mü yazdırıyor bunları acaba
  10. E

"KATEGORI" şeklindeki başlıkları tükçeleştirme

Arkadaşlar tr presta kullanmamıza rağmen orjinal temada modüllerin isimleri büyük harf ve bağzı tr karakterlerine uymuyor. Örneğim "KATEGORI" , "URETICILER", "BILGILER" gibi. Bunları KATEGORİLER, ÜRETİCİLER ... şeklinde düzenleyebiliyormuyuz?
  11. E

Cvp:1.1 sütümü için ie7 sorunu harika ! teşekkür ederim bunun için araştırıp duruyodum bende. Çok teşekkürler
  12. E

Merhaba arkadaşlar presta ya yeni başladım, benim sornunm , versiyon 1.1 için sayfayu ie7 de açtığımda "hesabınız ve sepet" kısmı tam gözükmüyor, başka temalarda dendim tam düzelmiş halini bulamadım. Bu sorunu nası giderebiliriz???
Üst Alt