Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, 1.6.0.5 sürümünü localde kurdum problem çıkmadı ama host üzerinde kurunca hem site hem yönetim paneli beyaz sayfa çıkıyor. Ne yapmak gerekir ?
Cvp:Ana Sayfadaki fiyatlar
aynı sorun bendede var , v 1.1 kullanıyordum , 1.2.5 'e geçiş yaptım genede düzelmedi.Ürünlerin vergileri girildiği halde ürün sayfasında vergisiz fiyatı çıkıyor birde üstüne üstlük vergi dahil yazıyor :S
Nerden seçtim bu prestashopu :S
ayarlar kısmında vergi...
Cvp:(Çözüldü)Siparişte Internal Server Error Hatası
aynı sorun bendede var yaa , sorun nasıl çözüldü söylermisiniz, ben güncelleme yaptım bu sorun için ama bu seferde başka sorunlar çıktı, tekrara eski haline getirdidim sisitemi ama bu sorun hala devam ediyor ??
Arkadaşalr sistemi 1.1 den 1.2.4 e yükselttim ve üsürnerin resimleri gözükmüyor, adres yolu değişmiş , nasıl düzeltirim, bir de presta orjinal temasını kullanıyorum , sağ tarafda ki modüller aktif olduğu halde gözükmüyor ?
Merhaba arkadaşlar localde kurup çalıştırdığım sitemi şimdi hostuma atmak sitiyorum. dosyaları göderdim , install ve admin klasörlerinin adını düzelttim yeniden kurulum yapıp, db yi yükşiyecektim ama siteyi açtığımda "Link to database cannot be established." hatasını alıyorum . Daha önce baiına...
Cvp:1.1 sütümü için ie7 sorunu
aynı sorun 1.2 beta sürümündede var,
düzeltmek için
/* block top languages */
kısmını şu şelikde düzenleyin
#header #languages_block_top {
margin: -1.0em;
float: left;
height:1.5em
Cvp:
teşekkürler kardeş ama bakıyorum oraya ama KATEGORI vb.. diye bi çeviri yok, normal tr çeviriler var , sisteme otomatik büyük mü yazdırıyor bunları acaba
Arkadaşlar tr presta kullanmamıza rağmen orjinal temada modüllerin isimleri büyük harf ve bağzı tr karakterlerine uymuyor.
Örneğim "KATEGORI" , "URETICILER", "BILGILER" gibi. Bunları KATEGORİLER, ÜRETİCİLER ... şeklinde düzenleyebiliyormuyuz?
Merhaba arkadaşlar presta ya yeni başladım, benim sornunm , versiyon 1.1 için sayfayu ie7 de açtığımda "hesabınız ve sepet" kısmı tam gözükmüyor, başka temalarda dendim tam düzelmiş halini bulamadım.
Bu sorunu nası giderebiliriz???