Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

elassar kullanıcısının son içeriği

1. E

Dil Dosyası Yükleyemiyorum?

Cvp:Dil Dosyası Yükleyemiyorum? tr.gzip dosyasının bana garezi olsada :):):) tr.gzip dosyasını yükleyemedim ama sitenin %90'nını türkçeye çevirmeyi hallettim. ingilizce kurup türkçeye çevirmede tr.gzip dosyasını yüklemede sorun yaşayan arkadaşlara umarım yardımcı olur. 1.adımolarak PrestaShop...
  2. E

Cvp:Dil Dosyası Yükleyemiyorum? hepsini yaptım yok bana garezi var wMaster hata deyip duruyor. arşin çıkarılamadı deyip duruyor. eklemiş olduğun dosyadan winziplede çıkardım winrarlada çıkardım ama yemedi. admin kısımını tr yaptım ama mağaza kısımı Catagories, manufacturers, tags, card falan...
  3. E

Cvp:Dil Dosyası Yükleyemiyorum? Yok inat etti :):):) admin panelini tr'ye çevirdim. mağazayı çeviremedim. importan arşiv çıkarılamadı deyip duruyor annadım bunun bana garezi var.
  4. E

Cvp:Dil Dosyası Yükleyemiyorum? WMaster dil dosyasını çektim yüklediğin için teşekkürler. Fakat İmport ederken sürekli hata alıyorum. dil ayarlarını sıfırlayın ve tr yi oluşturun derken anlayamadım biraz daha açabilirmisin. ???
  5. E

Prestashop v1.1 in tr.gzip dosyası yardım...

Cvp:Prestashop v1.1 in tr.gzip dosyası yardım... İnternet explorer 7 ve firefoxta baktım ie6 da denemedim açıkçası. ie6 artık nerdeyse kullanılmıyor. sorunları alınca resimlemek aklıma gelmedi direkman sildim. bunun için yeniden yüklemem gerek. Localde çalışmıyorum drekt olarak servera atıyorum...
  6. E

Cvp:Prestashop v1.1 in tr.gzip dosyası yardım... Kurulumu gerçekleştirip. Mağazamı gösterdediğimde (Arama-Diller-kur ve cart modullerinde) kayma sorunu yada tablo bozulması söz konusu. Catalogda ürün eklemede sorun çıkardı. başlıklar var ama katagoriyi yazacağım kutucuklar kayıp. Bazı düzenleme...
  7. E

Prestashop v1.1 TR kullanan arkadaşlardan birisi TR dil dosyasını yükleyebilirmi acaba dışarıya import alıp (tr.gzip dosyası) yada sayın admin v1.1 sürümünün tr dil dosyasını siteye yükleye bilirmisin zahmet olmassa. Türkçe kurulumu varken neden dil dosyası istiyosun diyeceksiniz ? Tr kurulumunu...
  8. E

Hazırlanan Sitenin Faaliyete geçirilmesi ???

Arkadaşlar prestashop-TR v1.1 ile sitesini tamamlamış ve faaliyete geçirmiş arkadaşlardan tam anlamı ile kurulumdan sonra sitenin yayınlanması ve tam anlamı ile faliyete geçirilmesi süreçlerinde (Kredi Kartı, ödeme sayfalarının eklenmesi, banka prosedürleri gibi)neler yapıldığını ve nasıl...
  9. E

Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü

Cvp:Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü Arkadaşlar link gene uçmuş yeniliyebilecek yada bir yere upload edecek arkaşa şimdiden teşekkürler.
Üst Alt