Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

elgor kullanıcısının son içeriği

1. E

Standart CSV ve ARAMA Hatası!

[ÇÖZÜLDÜ] Merhaba arkadaşlar, CSV şeklinde siteye yüklediğim ürünleri, Ön yüzde Arama yaptığımda çıkmıyor ama kategorilerde her yerde var, sadece Arama da çıkmıyor. Ama Panel de ürüne girip Kaydet dediğimde, bu sefer Arama da çıkıyor. CSV de yüklediğim her ürün için bunu yapmam gerekirse...
  2. E

Arama Bölümünde 2 harf aratma...

ÇÖZÜM ŞEKLİ: Admin panelinde "Özellikler" Bölümünde "Arama / Search" giriyoruz. Burada aşağıda "Arama" başlığında, "Ajax Arama", "Hızlı Arama","Asgari kelime uzunluğu" ve "Kara Listedeki kelimeler" bulunmakta... Asgari kelime uzunluğu Sorumun çözümüdür. Buraya istediğimiz sayıyı yazarak Arama...
  3. E

Arama Bölümünde 2 harf aratma...

[ÇÖZÜLDÜ] Arama Bölümünde 2 harf aratma... [ÇÖZÜLDÜ] Merhaba arkadaşlar, Bugünkü sorunum (gelecekte sizinde başınıza gelebilir) arama bölümünde normalde 3 ve üzeri harflı yazıları aratabiliyorum. Ama 2 harflı yazılarda bu işlem çalışmıyor. Elimdeki ürünlerin kodları 2 harflı çoğunlukla tabi...
  4. E

Toplu ürün yükleme Türkçe Sorunu (Yardım)

Yok Excel iyice delirtti... bende OpenOffice yükledim... ve sorun düzeldi... Bir tane şablon yaptım open da herşey güzel bir şekilde çalışıyor...
  5. E

Bugün Notepad++ yükledim ve Product_sample da Türkçe karakter işlemi yaptım. Notepad++ da yaptığım csv değişiklikleri sorunsuz Sitede gözüktü... Ama ne zaman aynı dosyayı Excel actıysam sitede gözükmüyor yazılar... bomboş çıkıyor yazının olduğu ablo bilgileri... Sanırsam EXCEL ile ilgili bir...
  6. E

Attributes and Values ???

Peki şunu yapabilirmiyiz... Örnek teki Kombinasyonların kendi kartları var, yani A+B ayrıca bir ürün sitede satılan... A nin içinde de olmasını istediğimden bu yolu seçtim... Bu ayrı olan A+B ürününü direk kombinasyona linkleye bilirmiyiz?
  7. E

Attributes and Values ???

Merhaba arkadaşlar, Bugün sitem de "Attributes and Values" işlemine başladım ürünler için ama karşıma bir zorluk çıktı; Örnek olarak; A ürünü tek olarak 1233 TL, A+B ürünü 1435 TL, A+C ürünün 1657 TL vb... gidiyor... Bunların isimlerini (A, A+B ve A+C) Attributes and Values açtıktan sonra...
  8. E

Google, Seo, Site Kayıtları... Yardım!

Yazdıklarınızı önceden yaptım... onlarda sorunum yok... biraz daha ayrıntılı kesin bilgiler istiyorum diyebilirim... bu yüzden yazdım...
  9. E

Google, Seo, Site Kayıtları... Yardım!

Merhaba Arkadaşlar (bugünlerde çok konu açtım sanırım), Genelde forumda araştırma yapmama rağmen karışık başlıklar altında Google, Seo, Site kayıtı, meta, tag var... Bu konuda tek bir başlık altında anlatabilecek birisi varmı? Kısaca söyle anlatmak istemekteyim; Presta sitemizi kurduktan...
  10. E

PayPal Sorunu!!!

Aslında bunlar doğruymuş... Asıl sorun İl ve İlçe eklentisini kurduğum için sistemde çakışmaya neden oluyormus, onu kaldırınca tek Ülke olarak Türkiye seçince ve il - ilçe yi elle yazınca PayPal çalşmaya başladı... Şimdi SanalPos işleminde...
  11. E

PayPal Sorunu!!!

Merhaba , Şimdi ödeme bölümlerinin işlemlerini yaparken PayPal işlemlerine geçtik. API ayarlarımız doğru şekilde yaptık ama ön yüzde PayPal ile ödeme seçtiğimizde karşımıza aşağıdaki Hata mesajı çıkıyor, Prestashop 1.5.5 kullanıyoruz. PayPal modulu 3.6.5 kullanmaktayız. Bu konuda bilginiz var...
  12. E

İzin vermiyor yüklemeyedirek HATA mesajı veriyor Karakterden dolayı... Tanımlayamadığı için Türkçe karakterleri...
  13. E

Ekte yükledim... Demo yaptığım dosya...
  14. E

iki türlüde denedim... aktarma nin resmi aşağıda; Öncelikle belirtmek isterim Tema nedeni ile Türkçe Dil dosyasını yüklemedim, İngilizce yi Türkçeleştiriyorum... Tüm site, Moduller kısaca herseyi kendim çeviriyorum... http://i.hizliresim.com/xBGP6p.jpg
  15. E

Şimdi "products_import.csv" dosyasına gerekli bilgileri yazdım... içeri aktar bölümünde ISO olarak 8859-1 yazıyor... onu işaretledim olmadı...
Üst Alt