Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

eray6161 kullanıcısının son içeriği

1. E

Şoke Oldum :S

Ustalar Kolay Gelsin Ya benim Nedense sunucu İçerisinde Anasayfaya Girmiyor Dosya Nasıl Oluyorsa Kendi Kendine Sunucudan Siliniyor Ekledigimdede Sayfa Bozuk Oluyor Şimdi db'yi felan degişmeden aynı db üzerine kurdum prestashop'u ama eklenen bütün kategoriler resimler ürünler kayboldu ne olur bi...
  2. E

Yasal Bildirim Bölümünü Düzenleme

Cvp:Yasal Bildirim Bölümünü Düzenleme Walla Herşey Yapılabilir Gibi Görünüyor :)
  3. E

DEMO - Afrodit Tema www.kopeksepeti.com

Cvp:DEMO - Afrodit Tema www.kopeksepeti.com/shop Belli Olmuyormu Aga :) Evet Trabzon Maçkalıyım
  4. E

minimum sipariş adedi ???

Cvp:minimum sipariş adedi ??? Evet Buda benim aradıgım bi özellik :)
  5. E

Ana Sayfada Resimler Gözükmüyor

Cvp:Ana Sayfada Resimler Gözükmüyor arkadaşım Resimi Yüklerken Ürün Katalogu Sonundaki tiki seçiyormusun ?
  6. E

İletişim Kısmına Adres Bilgileri Nasıl Gireriz ?

Cvp:İletişim Kısmına Adres Bilgileri Nasıl Gireriz ? Ayarlar Bölmesinden İletişim Kutucugundan Düzenleyebilirsin Kardeşim
  7. E

Ürünleri AnaSayfada Büyük Gösteriyor

Cvp:Ürünleri AnaSayfada Büyük Gösteriyor Resimlerin Boyutunu Otomatik Olarak Ayarlıyor Olması Lazım Yada Siz Resmin Boyutunu PhotoShop veya Paint'den Düzenleyip Eklemelisiniz...
  8. E

Cvp:DEMO - Afrodit Tema www.kopeksepeti.com/shop Aga Forever Trabzon :)
  9. E

Cvp:DEMO - Afrodit Tema www.kopeksepeti.com/shop Kardeşim Çok Güzel Olmuş Eline Saglık + Trabzonmarket'de güzel olmuş Yatak Takımı Hoşuma Gitti :)
  10. E

Yasal Bildirim Bölümünü Düzenleme

Arkadaşlar Yetkililerin İşine Karışıyor Olabir Kusuruma BakmasınlarAmacım Sadece Arkadaşlara Yardımcı Olmak Şimdi Arkadaşlar Sitenizi Sol Altında Olan Bilgiler Adlı Bölümün İçindeki Yasal Bildirim Adlı Bölümü Degiştirme Lazım Olan Malzemeler :) 1 Adet Yasal Bildirim İle Alakalı bir Makale...
  11. E

Cvp:Ürünleri AnaSayfada Büyük Gösteriyor Kapatabilirsiniz Ama Neden Kapatma Geregi Duyuyorsunuz Elle Ödememi Yapacaksınız ? Kapatmak İçin Admin Paneli Üstteki Sütunlardan Kargo Sekmesine Gir Hemen O Sütunun altındaki Kargolar Adlı Sütüna Gir Orda Kargo Listelerini Göreceksin Hepsini Kaldırmak...
  12. E

Cvp:Ürünleri AnaSayfada Büyük Gösteriyor kargo firması 1 adet ise otomatik ekler ;)
  13. E

Hemen al Modülü (Üye olmadan Alışveriş imkanı)

Cvp:Hemen al Modülü (Üye olmadan Alışveriş imkanı) arkadaşlar neden üye olmadan sipariş almak istiyorsunuzki bu size hem hit kaybettirir hemde güvenlik sıkı olmaz ama panelden karıştırın bulursunuz modülleri karıştırın ;)
  14. E

Katagorileri Resimlerini Kaldırmak

Cvp:Katagorileri Resimlerini Kaldırmak arkadaşım onu kaldırabilecegini sanmıyorum anack ürün resmini kaldırman lazım
  15. E

Sipariş Sırasında Sipariş Formu Sorunu

Cvp:Sipariş Sırasında Sipariş Formu Sorunu Yokmu Yardım Edecek Kimse Yahu
Üst Alt