Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: 1.4.2.5 'i Localde kurup sunucuya taşıma
herhangi bir hata yok beyaz bir sayfa kalıyor ekranda. hatta admin panele bile girmek istediğimde beyaz bir ekran geliyor. kullanıcı adı şifre giriş ekranı bile gelmiyor.
slm lar.
önceki versiyonlarda local de kurup sunucuya taşımak gayet kolaydı. Bu yeni versiyonda localde kurduğum sistemi sunucuya tasıdıgımda çalışmıyor. ps_configration tablosundaki ilgili yerleri değiştirmeme rağmen :( konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Cvp:Presta ile yapılmış başarılı bir site
McDaim yazan:
Aslında kurulum yapılabilir bir panel değil. Oşekilde bir panel hazırladığımda prestacılarla paylaşmayı planlıyorum
Cvp:Presta ile yapılmış başarılı bir site
orta alandaki resimler. flash dosyası arka planda xml denveri çekiyor. XML dosyasınıda yazdığım bir admin panelinden create ediyorum.
Merhaba arkadaşlar
presta ile yaklasık 2,5 yıldır ugrasıyorum. İlk sitem sepeteindir di. Sepeteindir de olan ortaklıgımı sonlandırdım ve www.balonix.com u kurdum. Yorumlarınızı bekliyorum
Cvp:SSL Aktif edildiğinde
ie 6 veya 7 veya firefox hepsinde benzer problem çıkıyor. SSL olarak rapid ssl kullanıyorum. https:// ile girmek istediğimde uyarı geliyor onun haricinde gelmiyor zaten. Ayrıca ssl in kurulumu ile ilgili herhangi bir bilgim yok. presta üzerinden ssl in kurulumu ile...
Merhaba arkadaşlar.
SSL desteğini aktif ettiğimde ekdeki hata ekranı gibi bir uyarı geliyor bu uyarı hemen hemen her sayfayı açtığımda geliyor. bunu nasıl engellicem bir türlü bulamadım. Gerçekten can sıkıcı bir uyarı. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Not : Site...
Cvp:Ücretliyse modül lisanssız presta
arkadaşlar ben de presta kullanıyorum şuan 2 bankadan sanal pos aldım. finans ve vakıfbank dan finans ı aktif olark kullanıyorum. Bankalardan sanal pos almak çok zor hele ki ticari geçmişisiniz yoksa imkansıza yakın bir durum söz konusu. Ticari geçmişisiniz...
Cvp:Kayıtlı kullanıcı yeni adres eklerken hata !
Arkadaşlar sorunu çözdüm problemin çözümü aşağıdaki gibidir.
Yönetim Paneli => Kargo => Ülkeler => Türkiye yi bul edit le
Bölgeleri içerir : seçeneği HAYIR olarak işaretle.
Başarılar.....
Cvp:localde oluşturulmuş presta host'a nasıl taşınır.?
Hocam öncelikle localde olusan tüm dosyalarını oldugu gibi host a taşıcaksın daha sonra localde olusturmus oldugun database ismiyle aynı isimde bir database olustur host tarafında. Daha sonra localde çalışan presta nın admin paneline girip...
Cvp:Kayıtlı kullanıcı yeni adres eklerken hata !
peki varolan tanımlı turkiye yi europe ' a tanımlasak sorun düzelmez mi ? yada bunun başka bir açıklaması yokmudur ?
Cvp:İndirim Kuponu Nasıl Kullandırılır?
Bahsettiğin şekilde tanımlama yapıldıkdan sonra indirim kupon u kullanmak istediğimizde aşağıdaki giib uyarı alıyorum
Toplam 1 hata bulunmaktadır. :
Bu kupon zaman aşımına uğramıştır
Merhaba arkadaslar. üye girişi yapıp adresleriniz kısmından yeni adres eklemek istediğimde ekdeki resimde bulunan uyarı mesajını alıyorum. Yıldızlı zorunlu alanların hepsini dolduruyorum. ama yinede aşağıdaki hatayı alıyorum
Toplam 1 hata bulunmaktadır. :
Bölge seçiniz!
Üstelik bölge...
Cvp:SotEW's Adds - V0.4
evet bu güzel modülü türkçeleştirdiğiniz için ellerinize sağlık... Bu modülde şöyle bir sıkıntı mevcut aynı anda bölmelerden birine sadece tek reklam koyulabiliyor acaba bu reklam sayısını artırmak mumkun mu