Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

erdigenc kullanıcısının son içeriği

1. E

Türkçe Dil Paketleri

Cvp: Türkçe Dil Paketleri bunuda hallettim hocam ama ödeme şekillerinde haledaha sıkıntım var :(
  2. E

Türkçe Dil Paketleri

Cvp: Türkçe Dil Paketleri hocam ne yaparsam yapayım böyle bozuluyor. http://koydenal.net/img/logo.jpg?1315470252 orjinali ekte
  3. E

Türkçe Dil Paketleri

Cvp: Türkçe Dil Paketleri hocam birde kargo logosunun thumbu bozuk çıkıyor buzlu bi şekilde görünüyor o neden olabilir?
  4. E

Türkçe Dil Paketleri

Cvp: Türkçe Dil Paketleri orası ayarlı hocam zaten ayarlı olmasa ödeme ekranında çıkmıyor banka havalesi.
  5. E

Türkçe Dil Paketleri

Cvp: Türkçe Dil Paketleri daha da açabilirmisiniz hocam konuyu nasıl yapabilirim?
  6. E

Türkçe Dil Paketleri

Cvp: Türkçe Dil Paketleri hocam hosting firmamla tüm sorunlarımı hallettim şimdi şöyle bi sorunum var banka havalesi ile ödemede şu hatayı alıyorum "Fatal error (OrderHistory -> id_order_state is empty)" bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  7. E

Türkçe Dil Paketleri

Merhabalar arkadaşlar. Ben bi kaç sürümü deneme amaçlı yükledim de türkçe dil dosyası translate ile yapılmış hepsinin sanırım acaba düzgün çevirilmiş dil dosyası paylaşımınız varmı ? Birde banka havalesini açıyorum bilgileride giriyorum fakat ödemeler bölümünden türkiyeye banka havalesi ödeme...
Üst Alt