Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ersdal kullanıcısının son içeriği

1. E

Tema Giydirme isteği

Cvp: Tema Giydirme isteği iyi akşamlar hocam msn ile görüşme şansımız var mı ricam bi yardımcı olursanız çok süper olur ya....
  2. E

Tema Giydirme isteği

merhaba arkadaşlar ben bir html css tema hazırladımda onu tema ya giydirip sitemizde kullanmak istiyoruz ama bana bu konuda yardımcı olacak destek olacak arkadaş var mı ya arkadaşlar . ricam bir an önce yapmak istiyorum . sizlerin desteklerini bekliyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok çok...
  3. E

LOGOYU BÜYÜTME

Cvp: LOGOYU BÜYÜTME abi şimdi diyelim 400*400 logo yaptım atarsak böyle büyük görünmesini istiyrum bu biraz abartılı olduda örnek diyelin 600*50 gibi misal böyle birşekilde .
  4. E

LOGOYU BÜYÜTME

LOGOLAR ÇOK KÜÇÜK ONLARI NASIL BÜYÜTEBİLİRİM. SİZLERDEN RİCAM YARDIMCI OLURSANIZ.
  5. E

PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı

Cvp: PrestaShop v1.4.4 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı KEŞKE YANINDA İKİİ TANE DE GÜZEL TEMA GELSE ÜST MENÜSÜ OLAN FİLAN YA...
  6. E

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM İNŞ.

EVET ARKADAŞLAR YILLAR SONRA PRESTA SHOP İLE DEVAM EDİYORUM. AMA BAYA Bİ DEĞİŞİK GELDİ . ŞİMDİ PRESTASHOP TEMASININ ÜSTÜNE ÜST MENÜLER YAPMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NASIL EKLERİM VEYA GÜZEL SAĞLAM ÜST MENÜSÜ OLAN BİR TEMA LİNKİ VERİR MİSİNİZ SİZLERDEN RİCAM ARAYIŞLARIM...
  7. E

KURULUMDA HATA

Cvp: KURULUMDA HATA sorun çözülmüştür. Bundan sonra presta konusunda Presta-tr ile tüm kullananlara destek vereceğim iyi günler.
  8. E

KURULUMDA HATA

Cvp: KURULUMDA HATA misal img klasörü altındaki tüm klasörlere tek tek izin mi vereceğim yinede olmuyor ama :(
  9. E

KURULUMDA HATA

arkadaşlar yazma izni verdiğim halde dahi verilmemiş gibi görünüyor kurulumda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? msn : erdalatas@windowslive.com bekliyorum sizden ricam
  10. E

modüller yüklenmio

Cvp:modüller yüklenmio ozaman yüklerken klasörün içinde başka klsör var dır .. bir sroun vardır siteni yaz bakayım ...
  11. E

modüller yüklenmio

Cvp:modüller yüklenmio gözükür sorun olmaz dikkatli bak...
  12. E

WWW.FILMAL.ORG

Cvp:WWW.FILMAL.ORG peki üye çıkış yapınca benim sitede hata veriyor....
Üst Alt