Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

esperanza kullanıcısının son içeriği

1. E

Çok Acillll Yardım

Cvp:Çok Acillll Yardım yokmu yardımcı olacak biri
  2. E

Çok Acillll Yardım

Cvp:Çok Acillll Yardım bi ona bakıver diyorsun ama bilsem zaten bakardım onun için size soruyorum
  3. E

Çok Acillll Yardım

2 haftadır müşterilerin üye olmasına rağmen hiç alışveriş yapmadığını fark ettim.az önce deneme amaçlı bir alışveriş yapmak için sepete ekle dedim herşey güzel ancak ödeme metodu seçiminde HAVALE ile öde ye basınca yada ondan sonraki adımda Siparişimi onaylıyoruma basınca 500 internel server...
  4. E

Bilgiler Bloğunu Klonlamak

Cvp:Bilgiler Bloğunu Klonlamak hayır onu yapmak istemiyorum onu biliyorum.benim yapmak istediğim şey bilgiler bloğundan bir tanede sağ tarafa yapmak ama modül naklet yaparak aynısını değil.sağ taraftaki bilgiler bloğunda başka başlıklar göstericem
  5. E

Bilgiler Bloğunu Klonlamak

Sitede cmsden yeni yazılar yazıyorum ve bunları sol tarafta aynı bilgiler bloğu gibi göstermek istiyorum.bu bilgiler modülünü nasıl klonlarım?
  6. E

lang=2 ile ilgili

Cvp:lang=2 ile ilgili biliyorumda bunu default yapmak istiyorum onu soruyorum
  7. E

lang=2 ile ilgili

sitemin sitemap.xml sinde urller bu şekilde gözüküyor.ve buda google bakımından sorun olabiliyor.bu linkleri nasıl düzeltirim?çünkü webmaster toolsda tarama hatalarına yol açıyor. http://www.tansiyonmarket.com/sitemap.xml
  8. E

Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" HATASI

Yeni bir site kurdum adresi www.tansiyonstore.tk sitede sepete ekle ye basınca Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" hatası veriyor bazı kategorilere basıncada veriyor bu hatayı sebep nedir? kargo açtım
  9. E

İnternet explorer 6 sorunu

Cvp:İnternet explorer 6 sorunu kullandığım tema bu sitenin yapmış olduğu flower v2 teması ve üzerinde oynamadım.bundan önce kullandığım tema prestanın orijinal teması aynı sorun ondada vardı.
  10. E

İnternet explorer 6 sorunu

arkadaşlar çoğu kişide var sanırım bu sorun internet explorer 6da sitenin sağ menüsü aşağıda çıkıyor bunu nasıl düzeltiriz? www.tansiyonmarket.com
  11. E

Birkaç Ufak Hata Acil Yardım

Cvp:Birkaç Ufak Hata Acil Yardım yuh ya harbiden yuh şu sorunları bi bilen yok...neden kurdunuz o zaman forumu???
  12. E

Cvp:Birkaç Ufak Hata Acil Yardım yokmu bilen arkadaşlar çok zor sorular değil sen neden yapmıyon zor değilse diye soracak olursanız presta sistemine hakim değilim...
  13. E

Web yöneticisindeki UYARI

10 gün önce hiçbir yanlış birşey yapmama rağmen sitem filtreye girdi bende 2 gün önce yeniden değerlendirme isteği gönderdim az önce hesabımdan bi bakayım dedim sitemapde uyarı gördüm ama bir türlü çözemedim bi yardım ediverin arkadaşlar :)
  14. E

Cvp:Birkaç Ufak Hata Acil Yardım yokmu hala bir yardım
  15. E

Cvp:Birkaç Ufak Hata Acil Yardım yukarıda uzun ve açıklamalı bir şekilde yazdım işte sorunları dostum
Üst Alt