Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 haftadır müşterilerin üye olmasına rağmen hiç alışveriş yapmadığını fark ettim.az önce deneme amaçlı bir alışveriş yapmak için sepete ekle dedim herşey güzel ancak ödeme metodu seçiminde HAVALE ile öde ye basınca yada ondan sonraki adımda Siparişimi onaylıyoruma basınca 500 internel server...
Cvp:Bilgiler Bloğunu Klonlamak
hayır onu yapmak istemiyorum onu biliyorum.benim yapmak istediğim şey bilgiler bloğundan bir tanede sağ tarafa yapmak ama modül naklet yaparak aynısını değil.sağ taraftaki bilgiler bloğunda başka başlıklar göstericem
sitemin sitemap.xml sinde urller bu şekilde gözüküyor.ve buda google bakımından sorun olabiliyor.bu linkleri nasıl düzeltirim?çünkü webmaster toolsda tarama hatalarına yol açıyor.
http://www.tansiyonmarket.com/sitemap.xml
Yeni bir site kurdum adresi www.tansiyonstore.tk sitede sepete ekle ye basınca Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" hatası veriyor bazı kategorilere basıncada veriyor bu hatayı sebep nedir? kargo açtım
Cvp:İnternet explorer 6 sorunu
kullandığım tema bu sitenin yapmış olduğu flower v2 teması ve üzerinde oynamadım.bundan önce kullandığım tema prestanın orijinal teması aynı sorun ondada vardı.
Cvp:Birkaç Ufak Hata Acil Yardım
yokmu bilen arkadaşlar çok zor sorular değil sen neden yapmıyon zor değilse diye soracak olursanız presta sistemine hakim değilim...
10 gün önce hiçbir yanlış birşey yapmama rağmen sitem filtreye girdi bende 2 gün önce yeniden değerlendirme isteği gönderdim az önce hesabımdan bi bakayım dedim sitemapde uyarı gördüm ama bir türlü çözemedim bi yardım ediverin arkadaşlar :)