Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olmuyor ne yaptıysam sıfırdan tekrar kurmayı deniyorum prestashop u yine aynı şey tema üzerinde hiçbir düzenleme yapmadığım halde yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum
her şey normalken bir anda böyle oldu ne bir modül yükledim ne de başka bir şey anasayfadaki ürünlerin üstünde yazan daha fazla ve sepete ekle yazıları birbirinin içine girdi admin panelide keza öyle
aynı sorunu bende yaşıyorum.Footerdaki bilgiler menüsü kayboldu.Ürün görsellerimin üstünde compare ve no deals gibi saçma sapan yazılar çıkıyor.Admin panelde kombinasyon oluşturma ekranında kaydet yeni kombinasyon kombinasyon iptal seçenekleri birbirinin içine giriyor.
[ÇÖZÜLDÜ] Anasayfada Gösterilen Ürünler
Prestashop 1.6.0.8 sürümünü kullanıyorum.Bir kategoriye birkaç ürün ekledim.Bu kategoriye koyduğum ürünlerin anasayfada gözükmemelerini sadece kendi kategorilerinde görünmelerini istiyorum.Ne yapabilirim.