Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sitenizdeki 1.4 versiyonu kurdum.Kurulum da sorun yok.
Öğrenmek istediklerim;
1-) Site oldukça yavaş açılıyor resmen kasılıyor.Serverımız türkiyede 1.3 sistem kurulu başka bir dizinde var orası uçuyor sorunsuz açılıyor.
2-) Arkadaşça url yi aktif ettiğim zaman...
Merhaba arkadaşlar havale ile indirim bi modül haline getirilebilir diye düşünüyorum fakat php bilgim bunun için yetersiz fakat yapmak istediğimin çok zor birşey olduğunuda düşünmüyorum işin açığı...
şimdi bankwire modülünde toplam fiyatın tanımlandığı dosya payment_execution.tpl bu dosyayı şu...
Cvp:Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü
bu modül ile sadece garanti bankası kredi kartı ile mi ödeme yapılabiliyor yoksa her kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor mu ?
Cvp:Modul Gözükmemeis (Acillll)
aynı sorun bendede var yüklediğim hiçbir modül görünmüyor yüklenmiyor daha doğrusu.
yönetim panelinden modülleri tıkladığım zaman zaten hiçbir modülü göstermiyor sadece pozisyolnarı tıkladığım zaman hazır kurulum paketi ile gelen modülleri gösteriyor oda bi işe...
Cvp:Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?
arkadaşlar anlatmışınız iyi hoşta ftp den yükleyip modüller sekmesini tıkladığımda modül listesi açılmıyor ki?
yani yanına gelipte kur yada yükle gibi bir butonu bulmanın imkanı yokki tklayıp kuralım.
modülleri anlattığınız şekilde yüklüyorum ftpden...
Cvp:Lütfen bakın arkadaşlar
arkadaşım indirdiğin tema dosyasını zip yada rardan çıkarıp root/themes klasörüne ftp den yükle
daha sonra yoönetim paneline girip ayarlarlar - görünüş sekmesini tıklayıp en alttan yüklediğin yeni temayı seç ve kaydet hepsi bu kadar.
Merhaba arkadaşlar sabah beri bakmadığım forum sitesi kalmadı bu modül yükleme olayını forumda da aratmama rağmen düzgün bir açıklama cidden bulamadım.
Kullandığım versiyon 1.1 aşağıda resimlerle açıklıyorum lütfen anlayan bilen bir arkadaşımız açıklarsa çok memnun olurum.
Yeni bir...