Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

fresh kullanıcısının son içeriği

1. F

Alisverisimiz.Com Teması

Cvp:Alisverisimiz.Com Teması ustat linki yenilermisiniz saygılar
  2. F

ürün bazında TL veya Usd para birimini nasıl veri

Cvp:ürün bazında TL veya Usd para birimini nasıl veri arkadaslar bilen varsa yardimlarınızı bekliyorum
  3. F

ürün bazında TL veya Usd para birimini nasıl veri

slm arkadaşlar bazı urunler dolar bazıları tl nasıl her ürün için para birimini ayarlarım
  4. F

yukarı haraket eden ürün blogu

Cvp:yukarı haraket eden ürün blogu yardımcı olacak yokmu ustalar
  5. F

En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı

Cvp:En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı ustat prestayı bir firmaya e-ticaret olarak tasarladım ama alttaki yazıdan prestanın ücretsiz oldugunu anlar pek çok zaman harcadım birde müşteriden papara yemiyelim zaten zar zor para alınıyor şimdi hiç vermez bunlar derdimiz bu kardes
  6. F

google index harici ürün sayfalarımıda tanısın ist

slm google aramalarında sitem düzgün ve ilk sıralarda ama index harici sayfalarımı nasıl google e ekleyip ilk sıralarda çıkartırım
  7. F

prestashop içindeki gizli linkler - çözüm

Cvp:prestashop içindeki gizli linkler - çözüm çok teşekkür ederim faydalı bir bilgi
  8. F

SotEW's Adds v0.4 kullanıyorum bir sorum var

slm arkadaşlar bu modul güzel çalısıyor ama sol tarafa veya sag tarafa bir reklam atıyor alt alta birden çok reklam alanı acabilirmiyim ne yapmalıyım teşekürler
  9. F

en alttaki presta yazilarini nerden değişirim

Cvp:en alttaki presta yazilarini nerden değişirim kardesim mevzu o değil tabiki emege saygı ama site kurumsal gözükmeli dert o bakıyorum tüm arkadaşlar değiştirmişler saygılar
  10. F

En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı

Cvp:En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı arkadaslar hangi sayfalarda bilen yokmu
  11. F

yukarı haraket eden ürün blogu

slm arkadaslar http://www.dogalmarketim.com/market/ sitesinde sol ve sag bloklarda hareketli resim blokları var nasıl siteme eklerim saygılar
  12. F

presta da meta tag kullanımı

slm arkadaşlar sitemi nasıl google aramalarında taglar ile desteklerim bazı presta sitelerinde görüyorum onu nasıl yaparız. saygılar
  13. F

Yan tarafa reklam

Cvp:Yan tarafa reklam evet gercekten güzel bir uygulama bilen arkadaslar yardımcı olun lütfen
  14. F

arkadaslar bu tema süper

www.trabzonmarket.com bu site sahibi arkadaş süper bir tema yapmış nasıl böyle bir tema yaparız tam profesyonel bişi
  15. F

Benim sayfama bir göz atın.

Cvp:Benim sayfama bir göz atın. ustat siten süper olmuş temen süper paylasırmısın bizimle eline saglık
Üst Alt