Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: İLETİŞİM KISMI ÇALIŞMIYOR.
dediğiniz yerden
E-posta gönderSatışSite Yöneticisi
Sipariş sayfasından müşteri mesaj yazdığında
PHP mail aracını kullan. çoğu serverlerde çalışır
(SEÇTİM) Kendi SMTP parametreinizi ayarlayın. SADECE gelişmiş kullanıcılar
HTML olarak e-posta gönder
Text...
ARKADAŞLAR SİTEMİN YUKARISINDA İLETİŞİM KISMI VAR. TIKLIYORUM KARŞIMA TEKNİK SERVİS VEYA SİTE İLE İLGİLİ BİR MESAJ YOLLAMA EKRANI GELİYOR. ÜSTTE DE MAİL ADRESİ YAZIYOR. ÖRNEĞİN ŞİİKAYETİMİ YAZIP MAİL ADRESİNE MAİLİMİ YAZIP YOLLA DİYORUM. NE GELEN VAR NE GİDEN. BU YOLLA YI TIKLAYINCA ŞİKAYET...
SİTEYE BİR MÜŞTERİ SİPARİŞ GİRİNCE VEYA ÜYE OLUNCA MAİL GELSİN İSTİYORUM. ÇÜNKÜ ÜYE OLAN KİŞİ İLE İLETİŞİME GEÇMEM GEREKEBİLİR. HER SEFERİNDE ADMİN PANELDEN MÜŞTERİLERİ KONTROL EDEMEYEBİLİRİM. VEYA SİPARİŞ GİRİLMİŞMİ GİRİLMEMİŞMİ DİYE BAKAMAYABİLİRİM. İSTEDİĞİM ŞEY SADECE GELEN MAİLDE ŞU KİŞİ...
Merhaba;
ana Sayfada ürünlerin fiyatları kdv hariç geliyor. Kdv dahil görünmesi için ne yapmam gerekiyor.
not: Ürünleri eklerken detaylarına kdv dahil kutucuğunu işaretliyorum. Örneğin detaylarında Kdv hariç 635.59 kdv dahil 750 tl yazıyor. Ama ana sayfada da 635,59 yazıyor. Müşteri sepete...
Merhaba;
ana Sayfada ürünlerin fiyatları kdv hariç geliyor. Kdv dahil görünmesi için ne yapmam gerekiyor.
not: Ürünleri eklerken detaylarına kdv dahil kutucuğunu işaretliyorum. Örneğin detaylarında Kdv hariç 635.59 kdv dahil 750 tl yazıyor. Ama ana sayfada da 635,59 yazıyor. Müşteri sepete...
3 hatalar
tema klasörünüzdeki config.XML dosyası bulunamadı.
This theme may not correctly use "display store location". Bu fonksiyonu şu sayfadan kapatabilirsiniz:
Prestashop un bu versiyonu için config.xml teması oluşturulmamış.
Arkadaşlar
Kullandığım presta sürümü 1.2.5 dir. 1.4 sürümüne geçişi nasıl yapıcam. Ama bilgilerim kaybolmayacak. İlk defa yapacağım için hirbirşey bilmiyorum. Detaylıca öğrenebileceğim bir yer varmı yada yardımcı olurmusunuz?
şimdiden teşekkürler.