Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

fsariz kullanıcısının son içeriği

1. F

İLETİŞİM KISMI ÇALIŞMIYOR.

Cvp: İLETİŞİM KISMI ÇALIŞMIYOR. dediğiniz yerden E-posta gönderSatışSite Yöneticisi Sipariş sayfasından müşteri mesaj yazdığında PHP mail aracını kullan. çoğu serverlerde çalışır (SEÇTİM) Kendi SMTP parametreinizi ayarlayın. SADECE gelişmiş kullanıcılar HTML olarak e-posta gönder Text...
  2. F

Presta Sayaç Lazım

Cvp: Presta Sayaç Lazım sayacı bende kullandım teşekkür ederim. Peki sayaç ingilizce bunu türkçe yapabilirim.
  3. F

İLETİŞİM KISMI ÇALIŞMIYOR.

ARKADAŞLAR SİTEMİN YUKARISINDA İLETİŞİM KISMI VAR. TIKLIYORUM KARŞIMA TEKNİK SERVİS VEYA SİTE İLE İLGİLİ BİR MESAJ YOLLAMA EKRANI GELİYOR. ÜSTTE DE MAİL ADRESİ YAZIYOR. ÖRNEĞİN ŞİİKAYETİMİ YAZIP MAİL ADRESİNE MAİLİMİ YAZIP YOLLA DİYORUM. NE GELEN VAR NE GİDEN. BU YOLLA YI TIKLAYINCA ŞİKAYET...
  4. F

bu sitede yönetici yokmu

Cvp: bu sitede yönetici yokmu ARKADAŞIM BULANIK RESİM SORUNU BENDE DE VARDI. HEMDE SENİN SİTENDEKİ GİBİ . ÇÖZÜMÜ SİTEYİ TEKRAR KURMAKTA BULDUM. FAKAT FARKLI VERİTABANI İLE SENDE DENE UMARIM DÜZELİR.
  5. F

SİTEYE SİPARİŞ GİRİLİNCE VE ÜYE OLUNCA MAİL GELS

SİTEYE BİR MÜŞTERİ SİPARİŞ GİRİNCE VEYA ÜYE OLUNCA MAİL GELSİN İSTİYORUM. ÇÜNKÜ ÜYE OLAN KİŞİ İLE İLETİŞİME GEÇMEM GEREKEBİLİR. HER SEFERİNDE ADMİN PANELDEN MÜŞTERİLERİ KONTROL EDEMEYEBİLİRİM. VEYA SİPARİŞ GİRİLMİŞMİ GİRİLMEMİŞMİ DİYE BAKAMAYABİLİRİM. İSTEDİĞİM ŞEY SADECE GELEN MAİLDE ŞU KİŞİ...
  6. F

Ana sayfada ürünler kdv hariç geliyor.Dahil olsun

Merhaba; ana Sayfada ürünlerin fiyatları kdv hariç geliyor. Kdv dahil görünmesi için ne yapmam gerekiyor. not: Ürünleri eklerken detaylarına kdv dahil kutucuğunu işaretliyorum. Örneğin detaylarında Kdv hariç 635.59 kdv dahil 750 tl yazıyor. Ama ana sayfada da 635,59 yazıyor. Müşteri sepete...
  7. F

presta 1.1'de Ana Sayfada Fiyatlar Kdv hariç geliy

Merhaba; ana Sayfada ürünlerin fiyatları kdv hariç geliyor. Kdv dahil görünmesi için ne yapmam gerekiyor. not: Ürünleri eklerken detaylarına kdv dahil kutucuğunu işaretliyorum. Örneğin detaylarında Kdv hariç 635.59 kdv dahil 750 tl yazıyor. Ama ana sayfada da 635,59 yazıyor. Müşteri sepete...
  8. F

FİYATLARI TL GİRİYORUM ANA SAYFADA $ ÇIKIYOR

FİYATLARI TL GİRİYORUM ANA SAYFADA $ ÇIKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  9. F

PRESTA 1.4.4 KULLANIYORUM. TEMA SEÇİNCE BU HATALAR

Cvp: PRESTA 1.4.4 KULLANIYORUM. TEMA SEÇİNCE BU HATALAR nerden bulacağım 1.4.4. teması hiç bir yerde yok
  10. F

PRESTA 1.4.4 KULLANIYORUM. TEMA SEÇİNCE BU HATALAR

3 hatalar tema klasörünüzdeki config.XML dosyası bulunamadı. This theme may not correctly use "display store location". Bu fonksiyonu şu sayfadan kapatabilirsiniz: Prestashop un bu versiyonu için config.xml teması oluşturulmamış.
  11. F

YÖNETİCİ PANELİNDE HANGİ MENÜYÜ TIKLASAM KULLANICI

YÖNETİCİ PANELİNDE HANGİ MENÜYÜ TIKLASAM KULLANICI ADI ŞİFRE EKRANINA GERİ ATIYOR. ÖRNEĞİN YÖNETİCİ PANELİNE GİRDİM.KATOLOĞA VEYA MÜŞTERİLERE TIKLIYORUM. BENİ PANELE GİRİŞ EKRANINA YANİ KULLANICI ADI ŞİFRE EKRANINA ATIYOR.KULLANICI ADI İLE ŞİFREYİ TEKRAR GİRİYORUM. PANELE GİRİYORUM O ZAMAN...
  12. F

modül atif etmek

Cvp: modül atif etmek Modül ve temaya tıkladığımda modüllerin listesi gelmiyor. Ekteki resim geliyor. Normalmi?
  13. F

Manşet Sistemi Varmı?

Cvp: Manşet Sistemi Varmı? Dosyayı indridim ve sıkıştırılmış dosyayı açtım. Siteye yüklemeyi nasıl yapacağım.
  14. F

1.2.5 sürümünden 1.4 sürümüne geçiş için yardım is

Arkadaşlar Kullandığım presta sürümü 1.2.5 dir. 1.4 sürümüne geçişi nasıl yapıcam. Ama bilgilerim kaybolmayacak. İlk defa yapacağım için hirbirşey bilmiyorum. Detaylıca öğrenebileceğim bir yer varmı yada yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler.
  15. F

Kampanya Ekleme Nasıl Yapılıyor?

Kampanya Ekleme Nasıl Yapılıyor? Detaylı bir şekilde anlatılırsa sevinirim. iyi çalışmalar bol kazançlar
Üst Alt