Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm ürünlerini tek tek tanımlamaktansa işlemin büyük kısmını excell ile yapın geriye kalan kısmını ise videodaki image url'ni yazın ve ürün ekleme işlemi bittikten sonra admin panelde resimleri sırayla manuel ekleyin.
Cvp: Admin Panelde Modüller Gözükmüyor
Bende versiyon 1.4.4 tr sürümünü kurdum ama aynı sorunla karşılaştım modül dosyasını silerek yerine prestashop_1.4.6.2 tr versiyonunun yine türkçe modül dosyasını yükledim ve sorun çözüldü.
Cvp: PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı
1.4.4 versiyonunu kurdum ve çevireden de memnunum fakat modül sekmesine tıklayınca modül ekleme sayfası açılmıyor. Bu nedenle tema veya modül ekleyemiyorum.
Cvp:Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..
İlgili kapidaodem...0106.rar isimli dosya bu konunun 1. sayfasından yüklü oradan indirdim. Yanlış alt dosyayı size göndermemem için dosyayı indirip güncelleyebilirsiniz sonrasında ben ve diğer kullanıcıların faydalanması için burada yayınlayabilirsiniz...
Cvp:Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..
Bende de resimdeki mesaj çıkıyor yazma izin kodu 775 hatam nerede olabilir. FTP ile dosyayı modules dosyasına attım ve admin panelinden modules/ diğer modüllerden aktif ettim.
İşlem ve tutarlar tamam fakat adresten önce şu mesaj çıkıyor 'Modül için...
Cvp:PrestaShop v1.0 Admin Panel Türkçe Yapılması
Şuan örnek yüklemeli kuruldu, hiçbirşey yükleyemedim. Türkçeleştirme yapmadan ürün eklemek istemiyorum.
Dediklerinizi yaptım fakat bi değişiklik olmadı. Team wiewer ile uzaktan bağlanıp yardımcı olabilirmisiniz.
İyi çalışmalar.
Ben dediklerinizi sırası ile yaptım ve admin paneline giriş çıkış yaptım fakat panelde değişme olmamıştır.
Yardımcı olurmusunuz.
Cvp: Prestashop Mobil Cep versiyonu
Profiler Mcdaim'e öncelikle teşekkür ederim, siteyi yeniden yükledim ve sorunsuz çalışıyor.
ShopMuc rica etsem dosyayı maille yollasam da bi denesem şuan çalışmadığım için müsaittim.
Kolay gelsin.