Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

gokhan32 kullanıcısının son içeriği

1. G

Bilgiler bölümündeki hakımızdakini nasıl düzenlenr

arkadaşlar bilgiler bölümündeki hakkımızda linkndeki icerini nasıl düzenleyebilirim acil lazım
  2. G

Alt Linkle Ürünler İc İce Girdi Yardım

Arkadaşlar Resimde Gördünüz Gibi Alt Linklerle Ürünler İc İce Girdi Birde Hazırlayan Presta Shop Yazıyor Onu nasıl silebilirim acaba
  3. G

dovizde hata yardımm

Cvp:dovizde hata yardımm arkadşaım kurdugum v1.1 ilk bi yükledigimde geldi daha sonra kayboldu nasıl yaparız daha değişik kurma dütü varmı yardımcı olabilirmisin bana
  4. G

dovizde hata yardımm

Cvp:dovizde hata yardımm yardımm bakan yokmu
  5. G

dovizde hata yardımm

iyi günler doviz kurunu kurdum ilk kurdumda sorunsuz çalışıyordu bi an kayboldu sildim başka kurdum netten indirim gelmedi sorun nerde bulamadım yardımcı olabilirmisniz?
  6. G

bu site nasıl yapılır sizce

Cvp:bu site nasıl yapılır sizce karan : arkadaşım istedigim cevamı verdin teşekür ederim emin olmak icin yazdım buraya bera_ramazan : ne kadara yaparsınız diye sormadım arkadaşım ama takıldıgım yerlerde yardımcı olursanız sevinirim..
  7. G

bu site nasıl yapılır sizce

iyi günler http://www.caginburo.com presta shop ile yapılabilirmi veya nasıl yapılır
  8. G

v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim

Cvp:v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim arkadaşlar aynı sorun bendede var yardım lütfen
  9. G

sorun çözüldüüü silinsin bu msj

arkadaşlar kategüye ürünü ekliyorum hersey normal ama sadece ana sayfadan kategörüye girince Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bu kategoriye erişim yok « #Geri Bu kategori şu anda kullanılmamaktadır. bu şekilde bi yazı cıkıyor :( yarım lütfen acıl siteyi bitmem lazım sorun ççzüldüü...
Üst Alt